събота, 2 август 2014 г.

Ултра секретно! Бареков е бен Ладен и старшина в 6-то у-е на ДС

30.07.2014
Ултра секретно! Бареков е бен Ладен и старшина в 6-то у-е на ДС









































Бареков успя: вдигна шум около себе си. Ако не бяха документите, които извади срещу Бойко Борисов, вече щеше да в политическата морга. В момента прилича на труп, натъпкан с адреналин. Предизвиква главния прокурор, а той се връзва на финтовете на шумно, а не плод на разум явление.

Не е забавно - страшно е. А е страшно, че хора като Бареков драпат да са в политическия елит, без оглед на средствата. Но не и това е най-големият проблем. Проблем са тези, които го подкрепят и са гласували за него.

Няма да навлизаме в детайлите около мръсната сага с поредната порция документи от МВР и неговите служби. Вече е кристално ясно, че политиците превърнаха вътрешното ведомство във фабрика за компромати, мутренска бухалка и изпълнител на "мокри" поръчки.



От друга страна случващото се, колкото й да е мерзко, може да има оздравителен ефект за нацията. Понякога трябва да се стигне под дъното, за да се тръгне нагоре. И да се разбере кой кой е и каква ценностна система изповядва.

В момента Бареков изживява пика на своята известност. Последиците ще му ги спестим - така или иначе ще ги преживее.

Но да се върнем към документите, които Бареков развява, както вятърът развява прани гащи на простора.

На вниманието на читателите представяме два документа, част от съдържанието на които, без особени усилия, сме променили.  Не за друго, а за да покажем колко лесно може да се направи това.

По тази "технология" самият Бареков може да бъде обявен за издирвания от тайни служби в цял свят Осама бен Ладен или за старшина от бившето Шесто управление на ДС.

Все по-видимо е, че Бареков се е предоверил на политико-икономическата кухня на х-л "Берлин". Не знае обаче какво са му сложили в десерта - халюциногенна гъба или нещо друго. При всички случаи обаче са го пуснали по пързалката. Защото може би вече нямат нужда от него. Защото вредите от него са повече от ползите. Освен това, главният готвач в х-л "Берлин" трябва да спасява себе си. Един от начините е Бареков да бъде поднесен на Бойко Борисов като шампанско. Очевидно е, защото компроматната атака обслужва перфектно Борисов и ГЕРБ. Къде е ДПС в картинката - сами отгатнете.

Макс Ото фон Щирлиц,
той и Максим Исаев, а всъщност Всеволод Владимиров


П.П. Специално уточнение за съвсем невежи тролове: Тези два документа са с официални източници - Разузнавателната агенция на САЩ и сайта на изданието "Капитал" (за Алексей Петров). Достъпни са в Гугъл и въобще в мрежата.





1 коментар:

  1. Сериозно количество помия се излива върху Бареков,защото е заплаха за старите политически муцуни!

    ОтговорИзтриване