неделя, 17 май 2020 г.

КРЕТЕНИЗМЪТ , КАТО НОРМА НА ПОВЕДЕНИЕ И НАЧИН НА ЖИВОТ .




   Най – големият сблъсък за 2020 година . В единия ъгъл на ринга е лицето Васил Божков / Черепа /, представен ни от Паралелната държава , като бизнесмен и в противоположния ъгъл на ринга лицето Бойко Борисов – Тиквата / или ако ви харесва повече Тулупа / , представен ни от Паралелната държава , като премиер . Нов невиждан връх на посткомунистическия кретенизъм в България !!!!!
   Срещу бившия хазартен бос са повдигнати 11 обвинения, сред тях са принуда, изнудване, заплахи, търговия с влияние . Външни наблюдатели могат да си помислят , че това е борба с престъпността , но не и ние , живеещите на тази територия . Това е , чисто и просто , продължаващият разпад на Паралелната държава , предвещаващ нейната смърт . Онези сегменти от този фактически и правен абсурд , които са взели превес и се крият зад партия ГЕРБ се опитват да погълнат криминално придобитите активи на другите сегменти , които не могат да се домогнат до управлението и се крият зад БСП и други пародии на партии.
   След като беше натикан в ъгъла , Черепът избяга от България и се опитва дистанционно да контраатакува  в , типичния за Паралелната държава , мутраджийски стил . Поругани са българският футбол , българският спорт , светинята на нацията Васил Левски , хората на България . Поругана и осквернена е цяла Бъгария !
   От години , в мои коментарни материали , като „ Антология на неокомунизма „ , „ Сгрешеният преход „ , Двадесет години по – късно „ , „ Паралелната държава „ и др. , аз говоря за това , че след като Луканов събира на „ Раковска „ 134 комунистически избраници и им казва „ Другари , назначавам ви за милионери ! „ , собствеността в България се оказва в погрешни ръце и това води до катастрофа . И за съжаление , колкото повече години минават , толкова по – ясно става , че съм прав .
   Мили хора , аз си давам сметка , че лавината от престъпления , която Паралелната държава стовари върху нас , за да „ приватизира „ България  , унищожи съпротивителните ви сили  , инстинкта ви за самосъхранение , желанието ви да бъдете полезни , унищожи мечтите и живота ви . Но , ако ние продължаваме да падаме по пътя с просълзени очи и стиснати зъби , България повече няма да я има ! Затова ви моля – съберете последните сили , които са ви останали и се изправете . Нека изхвърлим тези изроди от живота си !
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар