сряда, 20 май 2009 г.

ГОЦЕ СРЕЩУ БОЦЕ 2

ГОЦЕ

Общинари на БСП от градове, където ГЕРБ има кметове и мнозинство в общинските съвети, обвиниха хората на Бойко Борисов в корупция и некомпетентност на специална кръгла маса "Истината за местното самоуправление на ГЕРБ". "Генералната промяна в София доведе до това, че държавата трябва да върви подир Борисов за всяко нещо", заяви шефът на софийските социалисти Румен Овчаров. Той изтъкна, че ГЕРБ не са опозиция, защото реално управляват 1/3 от областните центрове. "Навсякъде, където управлява ГЕРБ, има увеличени данъци и влошаване на услугите", коментира шефът на групата на БСП в Столичната община Жельо Бойчев.Общински съветници от Бургас изтъкнаха, че местното управление на ГЕРБ не допуска фирми, за които се твърди, че са червени, да асфалтират улиците. Депутатът от Враца Димитър Гъндев пък се оплака от смяна на управители на общински фирми, от което тяхната работа станала по-некачествена. В Сливен местната управа дължала около 60 млн. лв. на различни фирми, което реално означавало фалит. От Стара Загора обясниха, че и там има проблем със сметосъбирането и сметопочистването, като в София. По идея на Гергана Алексова, общински съветник в столицата, общинарите от БСП ще създадат интернет страница, на която всеки от тях да публикува информация за проблемите на града си.

БОЦЕ

Дата: 12-04-2009

Бойко Борисов изтърва окончателно нерви във връзка с кризата с боклука. Първо Бате Бойко каза, че София била по-чиста от никога досега, което е пълен абсурд. После обвини Станишев, че бил ортак с Вълка и че пуснал „Новера” да чисти, но не обясни защо три години точно Борисов беше ортак с „Новера” и не прекрати договора с нея.
„Станишев трябва да види какъв е станал през четирите години на управление. Станал е ортак на Вълка”, каза Борисов пред Дарик радио.
Сега чистят около църквите, после ще ги взривяват, изцепи се кметът с безумно изявление.
„Виждате колко е послушна „Новера”, когато Сергей Станишев им дава командите. Той можеше още на втория ден, когато фирмата не се яви на работа, да създаде кризисен щаб, да ги принуди да излязат, да няма криза в София. Това щеше да е перфектно доказателство в съда и да няма никакъв шанс „Новера” да ни осъди”, смята Борисов.
Бате Бойко обаче изобщо не обясни на народа защо три години се прави на успан по отношение на „Новера” и не прекрати договора с тях и всъщност докога целият свят ще му е крив, че не успя да се справи с един град.

БОЦЕ

Дата: 23-04-2009

Бойко Борисов заподозря БСП и ДПС, че подготвят атентат срещу него.
Според столичния кмет евентуалното покушение ще бъде приписано на Сретен Йосич.
„Категорично искам да заявя, че БСП и ДПС, премиерът Сергей Станишев, подготвят атентат срещу мен, който да изглежда, че е организиран отвън. Могат да го припишат и на Сретен Йосич, но аз знам, че той гледа или пък му предават това, което съм казал и затова трябва да е наясно, че ако утре му припишат подобно нещо да знае откъде. Категорично обвинявам Станишев в подготовка на моето убийство. След като Станишев и Доган си пращат хората в парламента, това нещо точно да говорят, те категорично го мислят. Иначе нямаше да разиграват този цирк. Защо ще го правят ако това е несериозно? Това не е игра – да изкарваш Борисов личен враг, който е свидетел в Белград срещу Сретен Йосич това не е игра”, каза Борисов.

ГОЦЕ

Дата: 15-05-2009

Кой стои зад сайта boikostov.org? Сайтът boikostov.org, в който се води агресивна предизборна кампания срещу Бойко Борисов и Иван Костов, е първоначално регистриран на името на Азер Меликов.
В политическия кабинет на министър-председателя има експерт по информационни технологии със същото име, който е и в борда на „Информационно обслужване”. Първата регистрация е на 23 април, като Азер Меликов е посочен и като създател, и като лице за техническа поддръжка на сайта. По-късно регистрацията е променена на името на Иван Петров. Сайтът е създаден от Нова Загора, а БСП твърдят, че не знаят нищо по въпроса, показва проверка на RE:TV.


ГОЦЕ

Дата: 20-05-2009

Премиерът: Борисов да спре да хленчи, да дойде на дебат
Г-н Борисов да не хленчи и да спре да се оплаква пред медиите и президента, да сигнализира ДАНС. Това каза вчера премиерът Сергей Станишев в коментар за кампанията на партия "Нова зора" в сайта boikostov.org. "Каня г-н Борисов за пореден път на дебат между лидерите на двете основни политически сили. Каквото има да каже, да го каже на мен. Аз също имам какво да му отговоря политически", допълни Станишев. Според него информационната кампания на "Нова зора" върши добра услуга на обществото, разкривайки намерението в управлението да се върне бившият премиер Иван Костов и да се възстанови статуквото от 1997 до 2001 година.
"За всички е видно, че г-н Борисов няма ясна визия за развитието на страната, нито има виждане как България да преодолее рисковете на световната икономическа криза", каза още лидерът на БСП. Той смята, че дебатите трябва да се водят около тези теми, а не столичният кмет да "занимава цялата нация със своите лични проблеми. "Последните 4 годи от 5000 появи на Борисов по медиите няма една, която да е извън негативната кампания, която той води срещу правителството и БСП", заключи премиерът.
БОЦЕ
Дата: 21.05.2009
Станишев показа, че не е европеец и няма да водя европейски дебат с него. В момента, в който Станишев си показа истинското лице, аз нямам намерение да му го избелвам. Това заяви лидерът на ГЕРБ и столичен кмет Бойко Борисов в отговор на поканата на председателя на БСП Сергей Станишев за публичен политически дебат.
Сергей Станишев е направил гаф, като е допуснал най-довереният му човек Азер Меликов да бъде уличен в черен пиар. Единственото, което Станишев трябва да направи, е да спре назначенията на мандатни длъжности, да поправи бюджета и да спре излишното му харчене, каза кметът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар