вторник, 27 октомври 2009 г.

ПОЛЮЦИИ НАД КУКУВИЧЕ ГНЕЗДО

04.10.2009

Доклад на ДАНС няма
Втори пореден ден медиите са притаили дъх в очакване на отговора има ли доклад на ДАНС за корумпирани бивши министри или няма. Самата държавна агенция трябва да излезе с официално съобщение по казуса. Блогът обаче разполага с изпреварващата информация, че ДАНС не е изготвяла такъв доклад и такъв документ не е бил входиран.
Най-вероятно става въпрос единични разсъждения на тема „корупция”, правени от човек от екипа на бившия ръководител Петко Сертов. Тази теза разбулва цялата мистификация около случая, която в четвъртък обърка и политици, и журналисти.

24.10.2009

Алексей и Бойко си менкат поверителен доклад на ДАНС


Оригиналният доклад на ДАНС, изпратен на експремиера Сергей Станишев през октомври миналата година е бил предоставен на министър-председателя Бойко Борисов от Алексей Петров, бивш съветник в ДАНС. Алексей Петров направил това като „лоялен гражданин”, каза Борисов.
Преди седмица вестникът на Алексей Петров „Галерия, на когото той отрича да е издател, публикува титулната страница на същия доклад. Тогава зам-главният редактор на в. „Галерия” Явор Дачков каза, че го е получил в пощенската си кутия.

27.10.2009

Секретният доклад на ДАНС е вече в интернет!
Предизвикалият серия от скандали секретен доклад на ДАНС от вчера обикаля интернет пространството.
Докладът, съдържащ 26 страници, бе обявен преди два дни пред министър-председателя Бойко Борисов от бившия служител на ДАНС Алексей Петров.В доклада се обръща специално внимание на опитите да се създаде паралелна власт за управление на държавата.

27.10. 2009
Прокуратурата разпита Сертов и Петров
Сагата около докладите на ДАНС продължава с пълна сила и днес. В Софийската градска прокуратура бяха разпитани Алексей Петров и Петко Сертов. Те трябваше да отговарят на въпроси във връзка със скандално изнесената от Министерския съвет справка на спецагенцията. Вчера тя се появи в Интернет и всеки можеше да го прочете.
Малко по-късно в електронната мрежа беше публикувана още един документ, за който се твърди, че е на ДАНС. В него са имената на бизнесмена Стефан Гамизов и неговата фирма.

Не знам как мислите вие, но според мен вонята на неокомунизъм ни залива все повече! Това, което ни поднасят бившите комунисти у нас е фарс, кретенизъм, порнография ... както и да го окачествяваме ще бъде недостатъчно. Патологията в тяхното мислене и поведение е фрапираща. Има и нещо по - страшно – хората в България, вместо да реагират адекватно, все повече губят ориентация в случващото се. Това се вижда и от изборните резултати.
Има обаче и нещо радостно. То беше поднесено в предаването на Цветанка Ризова по Нова телевизия. До сега знаехме, че си имаме един световно известен агент под прикритие – Алексей Петров – Трактора. След предаването „На четири очи” в неделя се оказа, че имаме и втори световно известен агент под прикритие – Стефан Гамизов.
Е, кажете ми – като си имаме двама световно известни агенти под прикритие, за какво ни е ДАНС?

Няма коментари:

Публикуване на коментар