четвъртък, 3 септември 2015 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...111


Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

 

Убиха земеделски арендатор във видинско село
03.09.2014
Арендатор на земеделска земя е убит във видинското село Извор. На мъртвия 54-годишен земеделски производител се натъкнал кметският наместник на селото. Униформени от Белоградчик установили, че по трупа има видими следи от насилие.
Съседка на жертвата, цитирана от БНР, разказва, че в къщата имало множество разхвърляни вещи и липсвал лекият автомобил на мъжа. Тя споделя, че цялото село се е уплашило заради жестокото убийство.
Окръжният прокурор на Видин Владислав Влашев е категоричен, че безспорно се касае за убийство. Извършителите все още не са известни.
Шефът на видинската полиция Константин Джунински допълни, че процесуално-следствените действия са приключили и отрече информацията, че мъжът е бил измъчван.
Трупът е транспортиран във видинската болница за аутопсия.
Десетки приятели, познати и жители на село Извор се простиха днес с 54-годишният Румен Павлов, който бе жестоко убит в дома си, пише "Конкурент".
Жителите на видинското село Извор са потресени от бруталното убийство на земеделския производител.
"За случая в село Извор безспорно е доказано, че се касае за причинена насилствена смърт, тоест за убийство. След получения сигнал са проведени всички действия във връзка с разкриването на извършителя на престъплението.", добави още прокурор Влашев. От държавното обвинение не разкриха за версиите, по които се работи. Директорът на Областната дирекция на МВР-Видин Константин Джунински каза, че процесуално-следствените действия са приключили и отрече информацията, че мъжът е бил вързан за стол и измъчван.
В Извор днес бе погребението на Румен, когото в селото помнят с добро. Той няма съпруга и деца, а на 18 август е починала и майка му. Къщата на убития не парадира с външен вид и по-скоро е доста скромна. Имотът бе запечатан от полицията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар