неделя, 14 април 2019 г.

ЗА НИСКОТО КАЧЕСТВО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАТЕРИАЛ 36



Борисов коментира от Залцбург слуховете, че Желязков и Бъчварова живеят заедно.

„С Росен Желязков оня ден дойдоха просто да се консултират с мен как да реагират. Това са абсолютни лъжи, които се тиражират. В България вече все повече, когато една фалшива или лъжлива или кафява новина се появи някъде, вие я подемате, почва да се транслира и това става модел на поведение в много политици. Бъчварова стана баба и гледа внуче, не са гаджета с Желязков, а е мое решение за министър . "

Бойко Борисов коментира обвинението на лидера на БСП Корнелия Нинова, че той лъже за начина, по който са гласували евродепутатите на ГЕРБ и на БСП

"Понеже са много устати... аз никога не мога да надговоря една жена... дет' се вика, не мога да се оженя още от тая работа, защото е трудно да се справиш с устата жена."

Борисов инспектира новоремонтирания Зимен дворец

"Президентът отиде, присъства на волейбола във Варна, аз не отидох на нито една среща. Отиде на гимнастиката, аз не отидох на нито една среща. Какво искате повече да кажа? Какво сме направили ние срещу президентската институция? Единствените, които ни нападат, са те. Аз по никакъв начин никога не съм ги нападал. Пак днес ми задавате този въпрос, за да го има него в новините, а не спортната зала, която от 35 години не е пипана и където щяха да потънат 50 млн., а ние я направихме за 5 млн."
"Единственото условие, което исках да се спази, е да са нови машините. Казал съм на Каракачанов да включи в комисията пилотите от Граф Игнатиево, защото те ще летят на тези изтребители. И като свалят найлона да знаят, че са на нова машина."
"Оттам нататък - да давам акъл на един народ, не е правилно, а и не е и честно"

Борисов в телемост от Брюксел по БНТ

„Имам си достатъчно работа, а ролята на президента, е определена от конституцията. Вярно е, че си харесва БСП и ги подкрепя непрекъснато, но това е негово право. Не стига, че президентът Румен Радев ни шамари ежедневно, а ние влизаме във война с него. Това просто не е вярно.“

Бойко Борисов към членовете на ПП ГЕРБ по време на Националната работна среща на партията .

„ Обичам ви, но това не е даденост. Факт е, че БСП с тия провалени политици ни доближават. С това, ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя. „
"30 години не е пипана ул. "Граф Игнатиев". Живеех на ул."Любен Каравелов, цял живот тропаха трамваите. Сега правим всичко, каквото трябва и пак намират едно павенце, нещо изскочило, за да го покажат"
„Те искат да не ви правим "Хемус", а вие си мълчите така, както мълчите за санирането и всичкл останало. Защо си мълчите? Не ви е важно ли? Нашите структури защо не излязоха да кажат – чакайте де, изби се народът по тоя път. Инвестироти не искат да отидат до Варна заради неоправения "Хемус", 6 часа е пътят. Същото е с Добрич, Генерал Тошево, изключително важни градове. Ако е било лесно, Тодор Живков да го е направил, БСП, ДПС, Костов да са го направили. Март месец с Цецо искаме да направиме 5 първи копки по "Хемус" и да стартираме"
"Пловдив е културна столица на Европа, ако някой не е разбрал. То няма нещо да не сме направили в Пловдив".

Премиерът Бойко Борисов присъства на откриването на нов завод за малки осветителни тела за автомобилната индустрия в Димитровград .

„Крадецът вика дръжте крадеца. Нито знам, нито се интересувам от тази партия и тези хора. Те за добро утро, за добър ден и за лека нощ трябва да кажат Бойко Борисов. Всички свои неудачи – с Бойко Борисов. Съжалявам, че говоря за себе си, но нито съм имал нещо общо с КТБ, нито с който и да било“.

Бойко Борисов към водача на листата на ГЕРБ за европейските избори Мария Габриел и останалите кандидати за евродепутати при представянето на листата.

"Не искам да сте кучки, както е модерно".

Бойко Борисов коментира пред партийния актив скандала с апартаментите, довел до оставките на водещи фигури от ГЕРБ .

„ Идва ми да взема един чук и където има тераси, покриви, да ги счупя и да приключваме.“

Борисов  на представянето на партийната платформа за евроизборите .

„Защото те нямат какво да кажат, нямат един успех, който да покажат. Разбирам да се закичиш със знамето на разследващ журналист – много готино звучи. Много готино е да биеш по човека, арестувал "Наглите", спрял отвличанията и т.н.“

Бойко Борисов коментира напусканета на Парламента от Цветан Цветанов .

„ Не може той да подава оставка като председател на парламентарната група на ГЕРБ, да напуска председателското място на парламентарна комисия и да излиза от Народното събрание, а само няколко дни по-късно да се връща. Това сякаш показва, че е било едно „Пунта Мара“. „


Луи-Себастиан Мерсие

„ В своето желание да мине за по-умен от всички, не доказа нищо, освен своята глупост. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар