събота, 18 май 2019 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...141



Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.



57-годишен мъж застреля тримата си шефове в София.

18.05.2017


Двама души са убити на място, а трети е в болница в много тежко състяние, след като мъж откри стрелба в София. Инцидентът е станал в офис сграда на строителна фирма в кв. „Витоша“, а сигналът в полицията е получен около 10,25 ч.
След незабавни заградителни мероприятия е задържан 57-годишният Драгомир Драганов, който е строител. Според водещата версия той е застрелял двама от своите шефове, а трети е ранил, съобщава бТВ. Стойка Мишева,която от години работи като строителен инженер, е мъртва , а брат и Станимир Михайлов се намира в интензивното отделение на болница " Св. Анна ".
Засега обаче тя не може да бъде потвърдена изцяло, тъй като пострадалият е в много тежко състояние и не може да бъде разпитан. Пред полицията Драганов не могъл да обясни действията си. По първоначални данни на СДВР той е стрелял със законно притежаван пистолет. По-късно днес прокуратурата и главният секретар на МВР Младен Маринов ще дадат извънреден брифинг.
Очевидци разказаха, че е имало преследване между служителите на реда и евентуалният стрелец, който е задържан.Все още не е ясно какво го е провокирало да извърши тежкото престъпление. Предполага се, че е застрелял шефовете си в изблик на гняв. Агресията му е породена от неразбирателство.

18.018.05.20175.2017

Няма коментари:

Публикуване на коментар