сряда, 18 май 2022 г.

ВЪЗМЕЗДИЕ ... 27

Паралелната държава в България представлява най – голямата терористична армия в Европа . Тя е съсипала живота на милиони нормални българи безвъзвратно , затрупвайки ги с лавини от престъпления . Функционерите на Паралелната държава трябва да получат справедливо възмездие за извършеното от тях . За целта е необходемо в България да бъдат изградени нови затвори с много по – голям капацитет от съществуващите . Но има нещо много по – важно – ЕС трябва да изгради единна правозащитна и правораздавателна система за страните – членки , така , че българските престъпници да могат да бъдат съдени и да излежават присъдите си във всяка една точка на Европа .
Истинска загадка се оказа местоположението на най-якия мъж у нас – Димитър Димитров – Митко Културиста. Мистерията започна да се заплита когато стана ясно, че мъжът на моделката и еротик танцьорка Биляна Йотовска е бил прибран зад решетките. Според отлично информирани източници от Софийския затвор Културиста е вътре от 3 април 2014 година. Ден по-късно неговата половинка заяви за БЛИЦ, че мъжът й няма присъда, но не пожела да отхвърли или потвърди информацията, че Димитров е зад решетките.
По-късно Йотовска определи като спекулация информацията, че Митко Димитров е прибран на топло. Според фейсбука на Културиста той се намира в... Лас Вегас! “Again in the game! feeling excited at Las Vegas" /”Отново в играта! Чувствам се развълнуван в Лас Вегас” – б.а./, е написал Димитър Димитров-Културиста в профила си на 4 април, петък, или... ден след като е бил вкаран зад решетките!!! Това обаче не е доказателство, че Димитров е зад Океана, а не в затвора, тъй като много от неговите “колеги” вътре разполагат с лъскави телефони, чрез които влизат във Фейсбук. Освен това има и възможност друг да поддържа профила на Културиста, докато той е възпрепятстван да пише в него. “Като в Лас Вегас сме. Всеки ден играем хазарт“, шегуват се зевзеци в „раирани екипи” от сградата на бул. “Ген. Столетов”.

Репортерите на „ШОУ” и агенция БЛИЦ се свързаха с три независими един от друг източници зад решетките, които

категорично потвърдиха, че Митко Димитров – Културиста е в затвора

Той е настанен в 8-и отряд, който е приемен. След като навърти седмица-две, бившият любимец на висаджията Георги Илиев ще бъде разпределен или в друг зандан, или в някой от отрядите в софийския затвор.

Културиста дори обикалял с червено горнище вътре и разказал на няколко от старите си познати, че са го прибрали заради “стари бели”.

В събота Димитров имал и извънредно свиждане с близки, които му донесли багаж от вкъщи. По непотвърдена информация, за да се види с мъжа си, в затвора е влязла именно Биляна Йотовска. В профила си във фейсбук на 5 април изваяната красавица е написала: “НЕ потвърдената информация си остава слух... колкото и да фантазирате!!!”.

Затова „ШОУ” потърси информация от Софийска районна прокуратура, откъдето потвърдиха информацията, че Димитров е прибран на топло. Оказа се, че той се е разплатил за старите си прегрешения от 90-те като убийство по непредпазливост и бягство от затвора заради които тръгна слух, че е прибран да долежава присъда.

Всъщност този път Културиста е вкаран зад решетките по дело от 2010 г. на Чирпанския районен съд. Тогава Димитър Димитров е признат за виновен в повреждане на чужда движима собственост, а именно - прерязал е гумите на ТИР при скандал на пътя. Присъдата му от 4 месеца, наложена му от районните магистрати в Чирпан, е била потвърдена и от Окръжния съд в Стара Загора, уточни за „ШОУ” и БЛИЦ говорителят на Софийска районна прокуратура Петър Белчев.

Това не е първото влизане на Димитър Димитров – Културиста зад решетките

Той е бил в зандана в началото на 90-те за непредумишлено убийство, извършено заедно с Александър Пацов и Бисер Никифоров Петров-Рака. Тримата като момчета, на възраст не повече от 16-17 години, тренирали бокс. Палели се лесно и показвали уменията си не само на ринга. При едно такова меле обаче те ударили момче, което паднало и си ударило главата, което причинило смъртта му. Затова и тримата са прибрани за непредумишлено убийство. Сашо Пацов е излежал в Бойчиновци, Кремиковци и София 10 години лишаване от свобода. Митко Димитров пък бил вътре около 8, пресмятат техни познати.

По време на престоя си в затвора Димитров, заедно със свой “колега” Марио Янев Колев, известен пандизчия и сочен от запознати с ъндърграунда за наемник на властта по онова време, решават да избягат. Двамата се наговарят и докато са на църква, успяват да възират, като обезвреждат охраната. Те са на свобода за много кратко, тъй като са издънени от свой близък. Доносникът разкрива на полицията скривалището на Митко и Марио, които се опитват да си извадят фалшиви паспорти и да изчезнат зад граница. Те обаче са задържани в апартамент в столицата и върнати отново в Централния затвор. За бягството Димитров получава присъда. Именно в зандана той се запалил по културизма. Вдигал тръби и каквито тежести успее да си направи сам, тъй като вътре по това време не е имало зала. Сега той ще може да поддържа фигурата си, защото лишените от свобода си имат фитнес салон, в който по график ваят тела.

В крайна сметка Културиста, който е бил охрана на шефа на ВИС Георги Илиев, е излежал присъдата си и забравя за имиджа на “лошо момче”. Още щом се тръшнала зад него вратата на затвора, той е започнал да гради живота си като спортист и бизнесмен. Създава и семейство с красавицата Биляна Йотовска, а преди няколко години им се роди момиченце. Двамата със жена си въртят магазин за хранителни добавки.

В интервюта в редица медии Димитров не крие, че лесно се пали, особено на пътя. Затова и избягва да шофира, но понякога му се налага. Изглежда, буйният му нрав не е издържал на бясното шофиране на някой тираджия по магистралата и Димитров го е наказал, като го е оставил без гуми.

Сега Културиста ще трябва да излежи наказанието си от 4 месеца лишаване от свобода. Има вариант, според който Митко Димитров ще се върне при хубавата Биляна с месец по-рано, но за целта ще трябва да работи и да има добро поведение.



Аверът му Марио Колев смятан за най-опасния престъпник в България


Марио Колев прави и второ бягство в началото на юни 1996 г. Тогава той бяга през 5 заключени врати /?!?/, минава през покрива, удря полицай от охраната на следствието на “Майор Векилски” и му взима автомата. По-късно е върнат от Унгария от Интерпол. Марио е настанен в най-тежкия отряд в затвора – първи, където лежат доживотниците. Бил под постоянен надзор, тъй като е бил смятан за най-опасния престъпник по онова време у нас. Затова дори когато са го извеждали на разходка, на т.нар. “каре” или на лекар, той е бил с белезници и пазен от полицай. Никой не може да повярва как след кратко време Марио е пуснат отпуска, а след това получил и прекъсване на присъдата. Носят се слухове, че той е изпълнявал редица мокри поръчки на властимащите по това време. Разчиствал е сметки дори по заръка на главен прокурор по онова време (името му се пази в редакцията, но тъй като той не е сред живите и не може да се защити, ще го спестим – б.а.). Според запознати Марио бил пуснат с прекъсване именно за да изпълни задача. Негови съкилийници твърдят, че той има връзка с убийството на прокурор Николай Колев през декември 2002 г. През април 2003 г. Марио Колев загинал мистериозно при катастрофа на бул. „Ботевградско шосе”. Смъртта му обаче породила доста въпросителни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар