събота, 7 май 2022 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...201

Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

Костите на благоевградския наркобос Кирил Цветанов-Буята са заровени в смразяващите гробища край пернишките села. В подземния свят се коментира, че Буята е претрепан по поръчка на Братя Галеви и е закопан именно там. Всеки момент антимафиоти и криминалисти се очаква да разкрият негови останки в гробището на безименните, изчезнали безследно кримки на България.

Докато беше в България, бившата барета Пламен Галев открито опроверга тези обвинения. Той дори прие тези твърдения като черен хумор. Слухът тръгна от вдовицата на Буята, която не знаеше на кой свят е след изчезването на мъжа й на 6 май 2006 г. – деня, в който Сретен Йосич излезе от затвора. Тя отиде директно при Пламен Галев в имението му в Ресилово, за да го пита къде е мъжът й, кой го е убил. Пред журналист на 4vlast-bg. com Пламен Галев обясни, че няма нищо общо с изчезването на Буята, че само преди седмица-две наистина Буята му е идвал на гости в Ресилово само защото е искал да купи уникалния му „Мерцедес”, изработен по поръчка, какъвто има единствено Путин в света.

Самата жалба в полицията за изчезването на Буята внесе съпругата му. Според източници на 4vlast-bg.com криминалисти много скоро ще дадат отговор къде са заровени костите на Буята и мистерията ще бъде разбулена, но уви, това не се случи.

Кирил Цветанов-Буята беше известен и с втори прякор – Кирчо Малкия, поради слабичкия си и дребен вид и с дългата коса на къдрици, която стига до раменете му. Любопитна подробност още е, че той изчезна безследно седмици след разстрела на Емил Кюлев и малко след арестите на босовете на СИК – братя Маргини.

Съпругата на Киро Буята разказва, че той излязъл от дома си в Бояна, след като е повикан по телефона, и никога повече не се връща. Антимафиоти установиха по категоричен начин, че Буята е говорил с Пламен Галев по телефона, преди да изчезне, а вдовицата подробно обяснила пред криминалисти, че мъжът й отива на среща с Пламен и Геле, които му били партньори в бизнес със заведения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар