неделя, 14 юни 2009 г.

ИЗТЪРГУВАХА БЪЛГАРИЯ !

Публична тайна е , че в годините на прехода бившите комунисти продуцираха в България създаването на партии – менте. Този процес продължава и днес. Целта е прозрачна – раздробяването на десния електорат и създаването в страната на фиктивна, манипулируема, „удобна” опозиция. Най – силните акценти в тази посока се оказаха партиите НДСВ и Атака. В тази връзка аз публикувах материал под горното заглавие във “Вестникът”, бр. 116, година ІІІ, 09 – 15 септември 2005 г. Ето и самият матириал.

Сделката не е нова . Преди четири години тя изглеждаше приблизително така:
1.Симеон Сакскобурготски , наричан по-долу в споразумението, за краткост само МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛ, ще реституира всички фамилни имоти с изключение на връх Мусала.
2.БСП / БКП/ , наричана по-долу в споразумението , за краткост само
МАФИЯТА, по време на управлението на МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ще си “разиграва коня , както си иска”.
Какъв беше резултата от сделката , сключена през 2001 година?
1.Симеон Сакскобурготски реализира реституция , каквато хилядолетният континент Европа не помни и непознава.
2. БСП /БКП/ започна гигантско преразпределяне на зоните на влияние , между своите звена , което доведе до почти ежедневни публични разстрели по улиците на страната. От МВР ни беше обяснено, че тежката криминогенна обстановка е резултат от много добрата работа на министерството.
След последните избори, проведени тази година, привидно скритото срастване на партията на бившия монарх и партията на бившите комунисти , вече е официален факт, облечен в коалиционно споразумение. Сега рязането и разпределянето на “парчетата от баницата” ще става още по-мащабно, още по – енергично, още по – нагло. В такива моменти човек започва да се пита – до какви невиждани мащаби може да достигне политическата порнография в България? Страната е била свидетел на монархическо управление с печални резултати, на фашистно управление с печални резултати, на комунистическо управление с печални резултати. Но никога не е страдала от монархо – комунизъм. Е , ДОЖИВЯХМЕ И ТОВА!

За последствията ще говорим в обозримото бъдеще. Сега бих искал само да изкажа съчувствието си към монархистите , които гласуваха за бившия монарх с надеждата за частична реабилитация на осъдените свои близки от измисления , така наречен “Народен съд”. По безпрецедентен начин беше поругана паметта на невинните жертви на комунистическия режим , чиито трупове бяха изядени от свинете на остров Белене.
Искам да изкажа своето съчувствие и на българските турци, които преживяхя невижданата вандалщина в най – новата история с принудителната смяна на техните имена. Безпринципната коалиция , на която станахме свидетели, ги направи “ортаци” с персоните , които избиха техните близки по време на “Възродителния процес”.
В заключение можем да кажем само едно: “ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ!”







Няма коментари:

Публикуване на коментар