понеделник, 9 юли 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ IХ


/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /





• Luben Dilov-junior

Рекламата срещу пиратството силно раздвижи духовете. Мой приятел (Теди М.) сваля ден и нощ филми с Джена Джеймисън, с надеждата да я завари пред хладилника си. Ако жените са прави, че мислим само с оная си работа ,то може би имаме двуядрени процесори? Device not ready – не означавало „девицата не е готова

Angel Yordanov

Как ли ще реагира жена му на твоя приятел, Мая Староградска, ако види Теди М. и Джена пред хладилника ?! Аз пък си залепих , на вратата на моя хладилник, снимки на Цецка Цачева, Искра Фидосова и Лиляна Попова. Е – е – га си кефа ! Жена ми за малко да ми откъсне процесорите. А като заговорихме за оная ни работа се сетих , че „Бойко Борисов е вън …“ означавало - device is out …



• Luben Dilov-junior

Ако в двора на училището видите, че момчетата дърпат момичетата не за косите, а за мустаците, вероятността това да е италианско училище е много голяма. Довечера е редно да оставим германците да бият италианците. Редно е германците поне на пет-шест години веднъж да бият на футбол. Иначе се изнервят и нападат Полша...

Angel Yordanov

Тази теория е погрешна ! Всички лягат на "тигрите" от Бистрица, всички се надупват на корта, когато играят срещу Б.Б. и въпреки това Борисов и компания непрекъснато нападат България и я окупират ! А за мустаците на Фидосова не ми се говори ...kapish ?





• Luben Dilov-junior



Англичанинът има жена и любовница. Обича жена си.

Французинът има жена и любовница. Обича любовницата си.

Италианецът има жена и любовница. Обича майка си.

Германецът има жена и любовница, обича труда.

Руснакът има жена и любовница. Обича да пие водка.

Българинът има жена и любовница…Обича да има.

Аз пък... обичам да обичам!

Angel Yordanov

Бойко Борисов няма жена, няма любовница. Обича мистериозна Дулсинея /информирани смятат, че тя е Цветан Цветанов/. В дебелите книги е писано - Обичай ближния, ближи обичания ! Нека тези двамата да се ближат някъде другъде - на самотен остров например!



• Luben Dilov-junior



Футболът е вечен, защото е зрелище, което позволява милиони бедни да могат свободно да попсуват 22-ма милионери.А тази сутрин над Бистрца се появи вече бял дим...Може би през нощта са избрали папа?



Angel Yordanov




Не - е - е, избрали са футболист на хилядолетието и това е център нападателят на Тигрите от Бистрица Бойко Борисов. Сиромаси от вси страни ...псувайте !



• Luben Dilov-junior



Отговорът защо женският футбол не е популярен както мъжкия е прост: трудно е да накараш 11 жени да се покажат еднакво облечени пред публика. Това е ясно, но аз не мога да си обясня откъде е този афинитет на управляващите към гората. Едни искаха да им се връщат горите, други настояват да дават гори. Дали не е сантимент към общото им партизанско минало?



Angel Yordanov

Ами като не искат да са еднакво облечени да играят голи ! Представяте ли си гол женски отбор с нападателна линия – Цецка Цачева, Искра фидосова, Лиляна Павлова? Тогава и аз ще искам да ми върнат горите за да се скрия в дън горите тилилейски…



• Luben Dilov-junior



Днес бъдещите студенти трябва да пишат за „страданието като съдба в поезията на Яворов”, а експерти в образователното министерство са установили, че децата на софийските студенти поголовно не вярват в Дядо Коледа. Те знаят отлично, че никакъв старец не бил оживял в Студентски град, след като се стъмни… Бих посъветвал кандидат-студентите да започнат съчинението си така:”Най-светлите мигове от живота ни се случват на тъмно…” Има нещо общо със секса, има и нещо общо с Яворов.

Angel Yordanov


Герберските комсомолци пък слушаха лекция " Безкрайната мъка в премиерството на Борисов". Премиерът им обеща да им направи деца, които да изплащат АЕЦ Белене / не , че Борисов има нещо общо със секса /. След този педагогически връх се оказа, че министърът на образованието щял да влезе в историята, защото премиерът смятал да го мумифицира като Рамзес 147 - ми. Борисов нямало да бъде мумифициран, защото смятал да управлява България вечно !


Няма коментари:

Публикуване на коментар