петък, 24 май 2013 г.

ЪНДЪРГРАУНД 18



Митко Полицая се завръща със страшна сила в бизнеса. Пак се заяжда с жрици на любовта.


22.02.2013


Топ сводникът на мафиотската организация „Октопод” Димитър Митров – Полицая е започнал истинска битка, за да си върне контрола върху столичните проститутки, разкриват запознати ченгета.

Това стана възможно, след като на 11 февруари тази година състав на Софийски градски съд пусна Митров от пандиза с мярка домашен арест, писа в. “Уикенд”. Решението беше потвърдено и от Апелативния съд на заседание на 19 февруари. Магистратите прецениха, че от задържането му през юни миналата година досега прокуратурата не е предоставила нови данни, които да дадат достатъчно основания сводникът да бъде оставен зад решетките.

Докато Митко Полицая беше в затвора, в София се възцари истинска анархия сред жриците на любовта. Елитни и обикновени проститутки масово започнаха да работят самостоятелно, без да се отчитат на никого. Немислимият безпорядък беше факт заради заключването на всички ключови играчи в проституцията. Миналата година белезници щракнаха на ръцете на Дани Обувката, Антон Петров – Хамстера, Митко Полицая и шефовете на модните агенции „Май Ейджънси” и ,.Еф Ейч Уан” Мирослав Йончев и Росен Чолов.

Сега Митко Полицая се завръща в бизнеса и затова е подхванал натясно всички онези жрици на любовта, които работеха преди за него, а сега заработват без да му се отчитат, да започнат “да снасят”, иначе лошо им се пише.




Какво се случи със стройната организация на Алексей Петров?

22 .02.2013


Дълго време в ареста беше и баш босът на престъпния свят Алексей Петров – Трактора.

„Преди имаше стройна организация. Шефовете ни звъняха по телефоните, когато имат клиенти. След заключването им всички техни авери, които останаха на свобода, се изпокриха. Никой не ни търси за нищо, организациите им буквално се разпаднаха за ден”, оплаква се столична компаньонка, писа в. “Уикенд”. Повече от момичетата решили да продължат да правят секс за пари, но дори и да искали да се отчитат – нямало на кого. „Разчитаме основно на стари клиенти, на които имаме мобилните номера. Звъним им сами и им се предлагаме. Всяка от нас си държи по 5-6 баровци и се вижда само с тях”, обяснява ситуацията столична пеперудка. Преди години тя работила за организацията на Антон Петров – Хамстера и Димитър Митров.

Новият метод се оказал далеч по-изгоден и за клиентите. Ако преди те са плащали по 1000 лв. на сутеньорите, за да им докарат елитно момиче, то сега давали само 500 лв. директно на жрицата. Проститутката реално не губи нищо, защото и преди е взимала същите пари, с разликата, че останалите 500 лева от сеанса отивали за мафиотите.



Кой как свали ГЕРБ от власт, лицата зад кадър: Станишев, БСП, създаде “СИЛА” ?!

20.05.2013

Вече се знае тясната връзка между СИЛА, БСП и Алексей Петров. Една статия от вестник „Сега” беше излязла през миналата година, ни помага да хвърлим поглед върху днешните събития. Все по-ясно става, че в тях е нямало нищо случайно и е имало определена цел.

Как започва всичко?

„Ние се познаваме от автомобилните форуми”, беше разказвал настоящият председател на граждански съюз „СИЛА” Чавдар Здравков. Той е човекът, обявен от някои медии за “наследник на Косьо Самоковеца”. По същия начин в СИЛА се озовава и неговият заместник – Борислав Райчев от София. Той е на 24 години, труди се в семейна фирма в областта на климатизацията и вентилацията, която заради срива в строителството напоследък не е в цветущо състояние, почти е на изчезване.

В дъното на всичко стоят няколко души – Иван Янушев от Пазарджик, Янко Янков, който е от Монтана, но живее в Атина, Гърция, Ангел Славчев, който е съратник на БСП. Ръководството на "СИЛА" - Борислав Райчев, Чавдар Здравков, Симон Милков. Симон Милков е заместник председател на СИЛА в София и председател във Велико Търново. Неговото прикритие са благотворителните концерти, благодарение на които се изхранва и мами невинните хора!

В началото на април спонтанно събралите се в интернет протестиращи учредяват съюз СИЛА – абревиатура на Съюз на интернет любителите на автомобили. Регистрират го официално през май. За почетен председател е избран Янко Янков (с уговорката да оглави движението, като се върне в България), а за действащ – Кирил Димитров. Чавдар Здравков става негов заместник.

Междувременно тръгват и първите слухове – че всичко е готвено много отдавна, още от средата на 2010 г., от определена партия, че Иван Янушев е поставено лице на БСП, че Кирил Димитров е член на младежките структури на БСП.

Появява се и първата финансова подкрепа. Бизнесмен, пожелал анонимност, помага на съюза с отпечатването на флаери, тениски и шапки с логото на организацията. Пламен Балев, един от приватизаторите на шивашкото предприятие “Лиляна Димитрова”, им предоставя безплатно офис и по 500 лв. на месец за издръжката му, които обаче спират след вота през есента.

“През лятото на 2011 г. с нас се свърза Душана Здравкова, за която тогава се говореше, че ще бъде вице на Алексей Петров, ако той се кандидатира за президент. Искаше да ни запознае с хората, протестиращи против проучванията за шистов газ в Нови пазар”, спомнят си Чавдар и Боби. После ръководството на СИЛА беше поканено в София на среща с Алексей Петров в хотел в кв. “Лозенец”. “Той ни плати хотела”, си призна Чавдар Здравков. Първия ден си говорят общи приказки, никакви конкретни предложения няма. Присъства и Михаил Михайлов, бившият говорител на правителството на Иван Костов. Вечерта групата се весели в известно чалга заведение наблизо, а на сутринта, докато още се разбужда, разбира, че част от хората вече са на нова среща с Алексей Петров, за която ръководството не е уведомено. “Появиха се слухове, че някои там са искали пари от него, а дали е било така – не мога да кажа. Факт е обаче, че 5-6 души скриха от останалите 30, че са на такъв обяд”, казва Чавдар Здравков.

Оттогава се знае, че СИЛА е под опеката на Алексей Петров. Малко след това излизат и публикациите, че Чавдар е наследник на Косьо Самоковеца, а двама от ръководителите на структурите в провинцията са педофили. В съюза настава сериозно разцепление. Обявена е нова среща, на която да се реши какво да се прави. Два дни преди нея хората, които са били на въпросния таен обяд с Алексей Петров, пускат оставки по мейла и изобщо не се появяват на събирането. Част от тях после се връщат в съюза с обяснението, че са били подведени. Но останалите се появяват в инициативния комитет за издигането на Алексей Петров за кандидат-президент – Васил Цалта, Евгения Тодорова, Катя Иванова, Нели Чолакова. Подразделението на съюза в Кърджали преди изборите пък изцяло се влива в една от партиите там на битка срещу ДПС на местно ниво.

На 24.05.2013 год. , под мотото „Свободна книжарница”, ще се организира гражданското общество в социалните мрежи, под анонимността на СИЛА и БСП, които дават възможност за задкулисни манипулации на хората от улицата.



Ексклузивно! Чакъра: Флоров контролираше дрогата и оръжието във Видинско!

21.05.2013

"Станимир Флоров и прокурор Владислав Влашев контролираха оръжието и дрогата във Видинско". Сензационното разкритие пред Агенция ПИК направи видинският бандит Благой Чакъров - Чакъра, който лежи в затвора в Ловеч.

"Станимир Флоров и Влашев са приятели от студентските години и са комбина. И двамата са от района на Видин. Временно отстраненият шеф на ГДБОП е от видинското село Гъмзово, а прокурорът е от Белоградчик. Флоров е замесен и с бившия шеф на полицията в дунавския град Васил Василев, който бе уволнен заради незаконно голямо количество оръжие, както и други далавери по границата. Моите конкуренти от Видин бяха закриляни от Флоров и Влашев", разказва пред агенцията ни Чакъра.

"Истината е, че те фактически контролираха трафика на дрога и оръжие на границата във Видинско. Аз съм най-дребната риба сред тях, която е плувала по Дунав", твърди Благой Чакъров.

"От тях зависеше кой кой е и какво да се прави. Ако си солов играч, ти измислят дело и отиваш на почивка в затвора. Истината е, че ченгетата и прокуратурата са големите в този бизнес", откровен е пред ПИК Чакъра.



Филчев отправил смъртни заплахи към Богомил Бонев по телефона

24.05.2013

Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев в кабинета „Костов" пусна преди 2 часа на личния си профил във „Фейсбук" запис на телефонни заплахи, които му отправя някогашният главен прокурор Никола Филчев.

Филчев се е обадил на телефон, който вече не се ползва от Богомил Бонев. „На един мой стар телефон, който сега се ползва от тийнейджър, по погрешка се получи страховита заплаха от бивш главен прокурор. Младежът го споделил със съучениците и ето го резултата в световната мрежа :)", пише Бонев, като е пуснал и записа.

От него се чува следното: „Ало, Филчев е. Напоследък чувам някои изказвания, които не ми харесват. Ще ти дам един съвет - ако искаш да си жив и здрав и да живееш по-спокойно, не се ебавай с мене, защото знаеш какъв го вадя!



Няма коментари:

Публикуване на коментар