петък, 20 октомври 2017 г.

ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА



Който щади лошите, вреди на добрите . (Сенека)



СИСТЕМАТА – това е претенциозният термин , който режисьорите и сценаристите на българския преход налагат и с който имат претенциите да наричат създаденото от тях уродливото творение , което представлява УНИКАЛЕН ЮРИДИЧЕСКИ И ФАКТИЧЕСКИ АБСУРД .  Ако допуснем грешка и приемем подобен начин на изразяване , но все пак искаме да бъдем по – точни в изказа , трябва да споменем , че е по – вярно да говорим за АНТИСИСТЕМА , защото е прекалено цинично и невярно  да наричаме посткомунистическата кочина , създадена през последните 30 години у нас - СИСТЕМА .
     Независимо от това дали говорим за СИСТЕМА или АНТИСИСТЕМА , използвайки подобни термини , ние се подвеждаме от евтината манипулация, помагаме за прикриването и отдалечаваме , казаното от нас  от ужасяващата истина , която трябва да бъде наричана единствено и само – ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА .


СЪЩНОСТ

   ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА представлява огромна, за мащабите на България , ПРЕСТЪПНА ТЕРОРИСТИЧНА МРЕЖА , покриваща цялата територия на страната и простряла пипалата си във всички посоки на света . Това е най – голямата терористична структура на територията на Европа . В престъпната и дейност участват стотици хиляди функционери – бивши членове на БКП , членове на техните семейства , бивши милиционери , бивши спортисти и т.н. Водещи фигури в нея са висши функционери от тодорживковия партиен апарат и висши офицери от тодорживковия репресивен апарат .
   В началото на промените , пред всички тях е лансирана фалшивата доктрина – създаденото в България по време на социализма да остане в български ръце . „ Българските ръце „ , обаче, се оказват няколко стотин комунистически фамилии на които , още в зората на промените , идеологът на комунистическо – милиционерско - мутраджийската перестрйка, Андрей Луканов заявява – „ Другари и другарки , назначаваме ви на длъжност милионери и милиардери ! „ . Създаващите се във време на движение структури , партии , формирования , както и съществуващите институции , ведомства и кадри , започват да работят на пълни обороти , за това , родената в утробата на БКП / БСП олигархия да сложи ръка на всичко до което успее да се домогне .
    Жертви на терора на ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА са чуждестранни граждани , едни от които идват в България с намерение да реалзират свои проекти , и си тръгват от тук ограбени , разочаровани и огорчени или такива , които дори не се интересуват от България , но които в някакъв момент разбират че са ограбени от джебчии , дошли в родината им от балканската страна или наши хакери , източили банковите им сметки . Техният брой , обаче , е пренебрежимо малък , в сравнение с жертвите на терора вътре в самата страна . „ Редовните „ жертви на поскомунистическия терор са милиони нормални българи , които плащат кървава цена за кретенизма на ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА .
    Тези , първоначално нищо неподозиращи хора , са заляти с лавини от престъпления . Те са ограбвани денонощно в продължение на десетилетия от създадените , от бившите комунисти звена и структури за червен терор – силови групировки , банки , чейндж бюра , фирми за недвижими имоти , автокъщи и много други . В много от тези формирования водещи фигури са бивши агенти на вече несъществуващата Държавна сигурност – най – ужасният репресивен апарат на комунистическия режим до 1989 година. В колосалния грабеж , като „ ятаци „ или помагачи участват политици , полицаи , съдии , прокурори , чиновници , лекари , журналисти , бивши и настоящи спортисти и т.н.


СФЕРИ НА ВЛИЯНИЕ

ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА е навсякъде . Под нейния контрол е голяма част от собствеността в България . Собствеността , която не е в ръцете на ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА няма решаващо значение за процесите в страната . Тя притежава и контролира банките , туризма , медиите , материалното производство , търговията , транспорта , спортните дружества и обекти ...
Присвояването на огромни финансови средства и дава възможност да манипулира и опорочава по свой модел политическата система и живот в страната и да изгражда ПАРОДИЯ ИЛИ ПОДОБИЕ НА ДЕМОКРАЦИЯ .
ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА финансира задкулисно по всевъзможни начини създаването и закриването на партиите в България . Тя продуцира политиците , като често пъти това са персони с много ниски професионални , морални и човешки качества , защото такива фигури са много удобни за манипулиране . Такива политици приемат и прилагат закони , които са недоносени и некачествени , за да могат да обезпечават  безпроблемното функциониране на ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА, извършването на всевъзможни престъпления и осъществяването на тоталния терор . Продуцирането и рижисирането на политическия живот от страна на ТЕРОРИСТИЧНАТА МРЕЖА води след себе си и други фрапиращи ефекти , като например това , че у нас няма леви и десни партии, няма либерални и консервативни партии , няма демократични и либерални партии . В България има само олигархически партии , които служат за параван , зад който се прокарвата интересите на отделни олигархически формирования . 
ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА държи в ръцете си и контролира изцяло пазара на труда . За целта тя разполага с база данни за проблемите на хората , с каквато не може да се похвали нито едно ведомство или институция . Информацията за личните проблеми на хората изтича към тази база данни  буквално отвсякъде – от службите за административно обслужване , от банките , от здравните заведения . Със събиране на персонална информация се занимават и тези , които нямат право да правят това съгласно закона . Нерегламентираното следене , подслушване и доносничество са придобили огромни размери , каквито не са имали дори по времето на тоталитаризма , въпреки , че тогава бяха в основата на съществуването на тоталитарната държава . Никой не може да получи работа без да е готов да работи за ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА , дори и извън професионалните си задължения , често извън рамките на закона . Едно от чудовищните последствия от този фарс е раждането и съществуването на един абсурд , който не можете да видите в нито една страна по света и той се нарича КОРПОРАТИВЕН ВОТ – големи групи от хора , гласуват по време на избори по начина посочен им от техните работодатели .
Извън страната с „ благословията „ на ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА живеят и работят над 1 100 000 българи . Някои от тях вършат престъпления , които са им възложени , като по този начин България „ изнася „ терор зад граница . По – голямата част от българската диаспора в момента се занимава със събиране на всевъзможна информация , даваща възможнаст ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА да реализира крупни престъпни схеми , като източването на капитали от страната , търговия с оръжие и наркотици , проституция и т.н.

Следва продължение ...


2 коментара: