петък, 10 юли 2020 г.

ДВА ПЛЕШАКА , ДВА .... (ЧАСТ ЧЕТВЪРТА)
Румен Радев , 16 юни 2020

"Този запис е груба, брутална атака срещу българския парламент, срещу нашето европейско развитие. Той демонстрира арогантност, авторитаризъм и порочен стил на управление. Ако Борисов и неговият кръг твърдят, че записът е фалшив, то фалшификаторът трябва непременно да бъде установен и най-строго наказан. Недопустимо е България да излъчва подобен цинизъм пред Меркел, Фон дер Лайен, Кристин Лагард и другите дами от европейската политика... Правителството на Борисов отдавна дължи отговор как и къде се харчат нашите пари. Да не забравяме, че подобна изкуствена стабилизация преди влизането във валутния блок невинаги води до трайни решения."


Бойко Борисов , 17 юни 2020

„ Последните дни и седмици ...първо заплахите на Радев „ Ше дойде служебно правителство . „ ... Не забравяйте , че охраната на президента Радев с моята охрана спи в едно и също помещение, в един и същи двор на президента Радев ....А , и сега не съм го казвал , но понеже той мина границите , искам да ви кажа , че президента Радев си позволява да си дига дрон и да ме снима , непрекъснато . И като кажа на охраната , че ше го свала този дрон , те отиват казват му и той жъъъъът и го прибира . Докарва го на терасата , докарва ми го пред входа и то много пъти . И когато ги извикам и  им каам „ А , бе ,в края на краищата, защо не реагирате , все пак понякога ми идва на един метър този дрон ? В него може да има взрив , петстотин грама взрив и го пуска . И те казват „ Ами , той президента го управлява . Държавния ни глава , независим...Аз лично , че той ме следи с дрон. Твърда го. Прокуратурата да извика НСО и да ги пита ! И аз, понеже имаме система за сваляне на дрон на джипките , им кааам „ Свалете го , да го улова ! „ И те нали са служители на НСО , се обаждат на охраната на президента и каат , Ами , той президента го кара . „ Казват му , че аз вече съм се възмутил и той го прибира . ... Ако и в спалнята са ми сложили камери и почнат да дават снимки от банята , значи сме я втасали всичките ...Единственото , което са ме информирали е , че от Китай са му подарили дрон и той си го кара и си гледа . „


Румен Радев , 18 юни 2020

"Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да прави записи, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с пачки евра. Вижте, в момента има един нелеп сценарий - да се отклони вниманието от най-големия въпрос, а той е един: дали тези снимки са някаква манипулация и постановка, дали записът е монтаж. Това е въпросът.
Брифингът на премиера вчера очевидно беше опит да се търсят геополитически индулгенции за скандала навън, а вътре този скандал да се превръща в някакъв фарс.Не мога да тълкувам всичко, изречено от господин Борисов, защото за разлика от него, моята фантазия все пак има някакъв предел .. Не е лошо премиерът да направи преценка на кръга на хората около себе си... Никога не съм изразявал желание за служебен кабинет. Никога не съм казвал "свиреп кабинет". Любопитен  - да, но свиреп - не ... Никой не може да дискредитира правителството, освен самото то. В момента най-голямата заплаха за българското правителството е самият г-н Борисов с нещата, които говори и със своето поведение. Това отговорих днес на въпросите на журналистите.".


Бойко Борисов , 24 юни 2020

"Мисля, че този път фактите са такива, че колкото по-малко мълчат и не говорят - толкова са заседнали в тресавището, те вече никога не могат да говорят нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм, нито за намеса в работата на отделните власти .
Това не е кой да е съветник. Това му е „най-чистият“ човек - в кавички. Вътрешен министър по време на неговото служебно управление. Смятайте какво е било назад... . Колкото по-бързо спрат да говорят и да търсят вината в другия, и погледнат своята къщичка. Както аз си гледам моята къщичка."


Румен Радев , 26 юни 2020

„Пред всяко едно управление има много рискове, но виждате, че ние имаме пробив в сигурността и то на управлението на държавата в лицето на министър-председателя и по този начин България се разкрива в една изключително негативна светлина пред света.“
„ Последните записи, за които се твърди, че са с премиера Бойко Борисов са тревожни. За тези записи трябва да има независима експертиза за тяхната автентичност, защото тя не може да бъде осигурена от българската прокуратура, която е заинтересована страна. Тъй като в един от записите името на главния прокурор се споменава като ”възторжен фен на премиера. Но записите наистина са тревожни, защото ако се установи тяхната автентичност, това показва и в лицето на Европа кой и как управлява. Аз се надявам лично в приоритетите на управленските политики на премиера да не са интригите ”.

Бойко Борисов , 26 юни 2020

„ Няма държавен глава, при който да съм бил и при който съветниците да не му дават листче, ако има големи инвеститори, които искат да дойдат. Това не е укоримо, нито наказуемо. Единственото укоримо е да се изкарваш девица, докато укоряваш другите. Не само не е девица, ами нещо по-лошо! Защо е тази истерия - напада нас, за да се оправдава, защото сам каза, че било лошо сближаването и чатовете с бизнесмени. Нормално е да се интересуваш кой ще е посланик, когато си инвеститор в други държави, както е в Нигерия.Защо се оправдава? Какво лошо има?"


Румен Радев , 03 юли 2020

„Единственият начин прокуратурата да покаже, че не действа селективно и манипулативно под нечий диктат, е да публикува пълния чат. В противен случай ще стане ясно, че се режисира поредният медиен скандал около президентството, за да се отвлече вниманието от там, където са тежките проблеми в управлението на държавата . Държавното обвинение е подменило конституционната си мисия с тази да осигурява безнаказаност на корупцията по високите етажи на властта . Няма да подкрепя бизнеса, който дебелее от обществени поръчки в нарушение на всички правила“.


Бойко Борисов , 05 юли 2020

„Няма да коментирам Радев и ченгеджийските му номера. Някъде най-вероятно се е разхождал. Ето ги обществените поръчки се виждат зад мен. Това е неговата роля – да отиде да се разходи някъде и да каже нещо. Пожелавам му хубава неделя, малко да се опита да обединява, а не да разединява нацията.“


Румен Радев , 09 юли 2020

"Да изхвърлим мафията от прокуратурата, която прокуратура мафията използва по най-безпардонен начин за свой щит и за политически репресии. Българската мафия е безцеремонна, защото много дълго я търпяхме, защото твърде дълго бяхме зрители на собствения си живот. Страхливият умира всеки ден, смелият само веднъж. Не на страха! Ще си върнем България. Мутри, вън!"


Бойко Борисов , 10 юли 2020

"Българският език е цветущ. Но... Оставете простака да си говори, когато отвърнеш ... ставаш същия“.


1 коментар:

 1. Здравейте и добре дошли в Spotlight Global Loan Services, казвам се Клаудия Клайн, аз съм кредитор, а също и консултант по заем.

  Имате нужда от остра финансова подкрепа? Имате ли нужда от заем за различни цели? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма чрез | spotlightglobalservices@gmail.com | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | и имате заем в акаунта си в рамките на 24 часа, защото ние предоставяме отлични услуги по заем по целия свят.

  Ние предлагаме всички видове кредитни услуги (личен заем, бизнес заем и много други), предлагаме както дългосрочни, така и краткосрочни заеми. Моята компания ще ви помогне да постигнете различни цели с широка гама от продукти за заем.

  Знаем, че получаването на легитимен заем винаги е бил огромен проблем За хората, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение на него, много хора намират толкова трудно да получат заем от собствен капитал от местните си банки или други финансови институции поради високия интерес процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг / доход, нисък кредитен рейтинг или други причини.

  Няма повече чакане или стресиращи посещения в банката Услугата ни е достъпна 24 часа в денонощието - можете да получите заем и да завършите транзакциите си винаги и където ви е необходимо.

  Ние предоставяме 24 часа заемни услуги от световна класа. За запитвания / въпроси? - Изпратете имейл до | spotlightglobalservices@gmail.com | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | & Получете отговор за миг.

  Вашето семейство, приятели и колеги не е нужно да знаете, че сте с малко пари в брой, просто просто ни пишете и ще получите заем.

  Вашата финансова свобода е във вашите ръце!

  ОтговорИзтриване