сряда, 9 февруари 2022 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...195

Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

30-годишният Костадин Иванов Костадинов беше застрелян на 10.02.2004 около 17.30 часа в близост до “Макдоналдс” – в района на НДК, съобщи пресцентърът на МВР.

В 17.35 часа на тел. 166 граждани сигнализират за мъж, който лежи в алеята “Мак Драйв” до заведението. Изпратената на място следствено-оперативна група на СДВР е установила самоличността на мъжа, който все още лежи в алеята до черно БМВ с благоевградска регистрация.

По първоначални данни той е починал на място, вероятно от огнестрелна рана в гърба.

На мястото на инцидента има около 50 полицейски служители, съобщава БНР. Пристигналият на мястото лекар от Бърза помощ не е допуснат до застреляния, е съобщил директорът на Софийската Бърза помощ Георги Гелев

Клинетите на "Макдоналдс" (предимно майки с деца) са станали свидетели на показното убийство, след което са били изведени от заведението. Не е ясно как е избягал убиецът, който вероятно е стрелял с пистолет със заглушител.

Допълнителна справка на полицията показва, че Костадин Костадинов е роден в Сандански и живее в София. Криминално проявен е, регистриран е за измами и кражби на МПС. Не е известно да принадлежи към някоя от престъпните групировки и най-вероятно е застрелян за неуредени финансови сметки. Установено е още, че БМВ-то е фирмена собственост. За случая е уведомена Районна прокуратура.

Няма коментари:

Публикуване на коментар