петък, 24 март 2023 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...215

Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

На 25.03.2022 г беше открит мъж застрелян в столичния квартал „Лозенец“, близо до голям търговски център. Застреляният е 49-годишният Любомир Иванов, бивш служител на Столичната дирекция на вътрешните работи.

Около 9.30 ч. той открит с три прострелни рани близо до търговски център в столичния кв. „Лозенец“. Починал е в линейката на път към болница.

По непотвърдена информация по Любомир Иванов е стрелял преминаващ колоездач.

На местопрестъплението пристигнаха екипи на СДВР, които изземват камерите на околните офиси, за да стане ясно какъв е бил маршрут на човека , който е стрелял по бившия полицай.

Името на Любомир Иванов за пръв път влиза в криминалните хроники още през 2008 г. , когато е арестуван за изтичане на класифицирана информация към бившия вече заместник-директор на ГДБОП Иван Иванов.

Малко по-късно обаче Любомир Иванов е оправдан, връща се отново на работа в полицията, но отново е уволнен.

През 2018 г. е обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол заради връзки с хора, които се занимават с производство и разпространение на нелегални цигари.

Полицията работи по всички версии за днешното убийство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар