събота, 27 май 2023 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...217

Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

Около 20 ч. на 27 май 2022 г. на тел. 112 близки на Алена Щерк съобщават, че тя е изчезнала. Алена е била видяна за последно в четвъртък вечер, в центъра на София. Миналата вечер е бил подаден сигнал в полицията, че в дома ѝ в кооперацията се е за действал паник бутон, а жената не си вдигала телефона. Колата ѝ е била в гаража.

Тя е имала бизнес с вина, преподавател е по танци, а от скоро и IT специалист.

От МВР издирват и бившия приятел на жената, с когото имат общ бизнес. Алена се разделила с мъжа, който е родом от Коста Рика, преди няколко месеца и тогава заживяла в „Бояна”. Бившият приятел на Алена Виктор Спига, който се издирваи по неофициална информация е успял да напусне България и вече е в Италия. Бившият приятел на откритата мъртва Алена Щерк Виктор Спига е напуснал страната в деня, след който е обявена за издирване, научи "24 часа".

Откриха тялото на изчезналата Алена Щерк, съобщава БТВ. Тя беше в неизвестност. Трупът на жената е намерен днес до пречиствателна станция в Батановци на пътя Перник-Радомир. По-рано днес полиция и жандармерия претърсваха района в широк периметър. В тази посока за последно е засечен телефонът на жертвата.

Приятелите на Алена са я познали по дрехите, с които е била облечена. Предстои изготвянето на ДНК експертиза. Районът на зловещата находка е отцепен. По случая работят криминалисти от СДВР и Националната полиция. Следствени действия има и в жилището й в София, където е живеела през последните месеци. Във фейсбук приятелите й вече споделят тъжната новина. Един от тях е хореографът и танцьор Атанас Месечков.

Няма коментари:

Публикуване на коментар