четвъртък, 7 септември 2023 г.

IN MEMORIM

Огнян Стефанов (Frognews) : Алексей Петров беше изтъкан от комплекси .

”Поредната митология е, че Алексей Петров е участвал в сглобката (правителството ”Денков-Габриел”, съставено от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС). Той е човек, изтъкан от комплекси и винаги е мечтаел да бъде някакъв сив кардинал и да бъде признат.

Много от тези митове пускаше самият той. Защо никой не казва сега, че името му беше свързано с убийството на прокурора Колев, за което и до днес европейските институции ни натякват, че не сме решили този проблем, че в България законът не се прилага еднакво за всички. Аз от години се занимавам с личността Алексей Петров. Смея да твърдя, че познавам много детайли от неговия живот и бизнес. Смятам, че много хора биха имали мотив да желаят неговото премахване. Фактологията във времето го доказва. Според едни е трети, според други - четвърти опит за покушение срещу него. Тези факти показват, че той е бил през годините мишена не веднъж и се е забърквал в ситуации и с хора, които по този начин са решавали нещата.Afe, че от БСП забравят, че той беше подчинен на тази партия, на Първанов, на Румен Петков. Някой от политиците я нарече мафиотска държава.

Ако хора като него бъдат навреме разследвани и осъдени, сега щяха да са живи, да - в затвора, но живи”.

Веселина Томова (Afera.bg ) : С годините опознах издълбоко номерата му, пинизите му, особения начин на водене на диалог, както и дълбоко скритите му комплекси, избуяващи в прекомерни амбиции.

Алексей беше виртуозен манипулатор, но аз отдавна не му се връзвах на номерата. И му разгадавах и подмислите, и подтекста на думите. Това го дразнеше, защото така и откакто ме познаваше никога не успя да ме сложи под негов контрол. А Алексей Петров искаше всичко и всеки да контролира. Вероятно и затова му бях интересна, защото изобщо не му цепех басма, държах се с него дори брутално, и никога не влязох под контрола му. Въпреки че се смееше през януари: „Преди години те изпуснах, ама сега няма да те изтърва!“. И наричаше странната ни комуникация – „нашите сложни емоционални отношения.

Обичаше да прави интригата така – хем уж ти помага, хем те „сготвя“. А в сегашната „сглобка“ покрай посредничеството си, със сигурност е „отрязал“ доста глави .

Алексей Петров бе многопластова фигура, никак не за подценяване. Но всеки, който се качи на измисления си Еверест на собствената си представа, че е най-големия Играч, винаги е свален ужасяващо рязко. “.

Ангел Йорданов ( http://neocommunistcrimes.blogspot.bg/ ): Редно ли е, едно лице, което се е отрекло от името и произхода си, едно лице, което е подлец и предател по душа, едно лице, което седи на подсъдимата скамейка да се кандидатира за президент ?

„ Асан Ибримов Омеров или както е по - известен като Алексей Петров , беше едно от онези момчета със сериозни психични проблеми и тежки комплекси на които Партията – майка , в началото на прехода , предостави луксозни офиси , бронирани автомобили , неограничени финансови и технически средства , екипи от професионалисти . Поставената цел е упражняването на червен терор и концентрирането на собствеността в страната в ръцете на една шепа избраници определени от партията . Ако България беше нормална правова държава лица като Алексей Петров - Трактора , Георги Илиев , Димитър Димитров – Маймуняка и много други , отдавна щяха да лежат в затвора , където им е мястото . Но България не е нормална правова държава и поради това тези момчета вече не са между живите“.

Хората в родното село на Алексей Петров не го обичат. Твърдят, че бил гнусен изрод и си заслужил да бъде разстрелян като куче ....

Няма коментари:

Публикуване на коментар