вторник, 26 септември 2023 г.

ВЪЗМЕЗДИЕ ... 36

„Паралелната държава“ в България представлява най – голямата терористична армия в Европа . Тя е съсипала живота на милиони нормални българи безвъзвратно , затрупвайки ги с лавини от престъпления . Функционерите на Паралелната държава трябва да получат справедливо възмездие за извършеното от тях . За целта е необходемо в България да бъдат изградени нови затвори с много по – голям капацитет от съществуващите . Но има нещо много по – важно – ЕС трябва да изгради единна правозащитна и правораздавателна система за страните – членки , така , че българските престъпници да могат да бъдат съдени и да излежават присъдите си във всяка една точка на Европа .

Затворникът Цветан Господинов - Батмана е бил пребит и настанен в болница с натрошени крака, заяви "Трафикнюз ".

Цецо Батмана е бил причакан от засада пред дома си. Нападателите са били трима мъже. Той е със строшен нос, фрактури на горните крака и други контузии. Нападението е осъществено, до момента в който Батмана е на независимост, защото присъдата му е прекратена по фамилни аргументи.

Името на Батмана излезе в общественото пространство след арестите за палежите на колите на шефа на пандиза Божил Иванов и коменданта на пандиза Стефан Георгиев. В началото на декември след акция на Криминална полиция бяха задържани Цветелин Кюркчиев - Тъпото, Александър Господинов - Доктора и Илиян Сарийски - Жабата.

Тогава единствен Тъпото призна виновността си и съобщи, че е бил застрашен, страхувал се за живота си и по тази причина се съгласил да извърши палежите на колите на Иванов и коменданта на пандиза Стефан Георгиев.

Макар, че са привлечени като обвинени като подбудители, нито Доктора, нито Жабата са имали персонален спор с началника на пандиза. Една от версиите, които се разясниха след арестите, бе че двамата са имали връзка с ВИП пандизчията Атанас Червенков - Райфъла. Данни за сходна връзка по време на правосъдните съвещания за мерките за неотклонение не бяха изнесени.

Александър Господинов - Доктора и Илиян Сарийски - Жабата изрично настояват, че са почтени и нямат нищо общо с двете закононарушения. В съда Жабата съобщи, че всички са натопени от пандизчията Цветан Господинов, който е дал показания, че са се срещали преди палежа. "Той ме заплашва непрестанно. Грижа се за някогашната му другарка и детето й и той е гневен на това. Непрекъснато й звъни и я тормози " описа Сарийски.

Цветан Господинов и Илиян Сарийски се познавали преди Батмана да влезе в пандиза. През времето до момента в който са били другари, Цецо е живял с момиче на име Малина в "Тракия ".

След като обаче Батмана е спретнат зад решетките, Жабата постоянно навестявал самотното момиче. Грижел се за нея, както и за 13-годишната й щерка. Това обаче не се понравило на Батмана и на 1-ви декември пред арбитър разказал, че Жабата, Тъпото и Доктора са се срещали, с цел да провеждат палежа.

В съда Сарийски се закле, че с гаджето на Батмана са нямали никакви интимни взаимоотношения. Според него преднамерено е бил наклеветен от ревностния пандизчия.

По думите на Жабата, Цецо не спирал да звъни както на него, по този начин и на Малина. Батмана ги заплашвал и обиждал. Заканил се да пусне голи фотоси на дамата и на 13-годишната й щерка в обществените мрежи.

„ Тоя отпадък ни натопи. Аз в никакъв случай не бих вдигнал ръка против Стефчо или началника. Признавам, че съм лежал не малко време, само че единствено хубаво съм видял от тези хора. Имах награди, отпуски”, описа в правосъдната зала Жабата, определяйки Батмана като "кошаревски очевидец ".

До този миг нападателите на Господинов не са хванати. Няма информация дали побоят е обвързван с показанията, дадени от него по делото за палежите. Цветан Господинов – Батмана още веднъж е арестуван за разпространяване на опиати, научи TrafficNews.

През април 2022 г. ,в село Брестник след акция в дома в на Господинов, пловдивската престъпна полиция е иззела синтетични опиати, а точно 1 кг и половина чай и 100 грама паста.

Едва преди няколко месеца Батмана бе пуснат на независимост, само че явно пандизът не го е превъзпитал и той не престава да развива бизнеса си.

Сега е арестувана в период от 72 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Батмана бе заловен и в огромна „ далавера”, обвързвана още веднъж с продажба на дрога.

Няма коментари:

Публикуване на коментар