понеделник, 2 април 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ IV

• Luben Dilov-junior

Пернишки учени са открили общото между магистралните проститутки и магистралните полицаи – и едните и другите спират водачите, отдават им чест и им взимат парите. Доказали са също, че мъжете обичат жени с големи гърди, защото – когато ги прегръщат – усещат, че между тях наистина има нещо… В отговор на много запитвания, институтът по психология към МВР заявява, че не всички хора, които си говорят сами на улицата имат хендсфри. Някои наистина са луди!

Angel Yordanov

Финансовото министерство настоява магистралните проститутки да свържат касовите си апарати с НАП. А Цв. Цв. не е с хендсфрии , защото си държи оная работа, докато се прави на министър. Кое е голямото нещо между него и Искра Фидосова не мога да кажа, но сигурно е тиквата на Боко / да не се бърка с Набоков/...

• Luben Dilov-junior

Днес е първият ден Пи – 3/14. Вторият е на 22 юли. Според правителствената пропаганда животът кипи и затова половината народ изглежда като попарен. Народното поверие твърди, че ако ви свършат парите, много скоро ще ви свърши бензина, цигарите, пастата за зъби и тоалетната хартия.

Angel Yordanov

Или Пи цяло и 14 начина да се сдобиете с бензин след като са ви свършили парите. Така например може да заминете за Катар и да „лепнете“ катар, като българска правителствена делегация. Ако предложението ви да замените лозето си в Банкя срещу 1 000 барела петрол не бъде чуто от никого, може да го предложите на семейство Баневи или министър Трайков срещу четка за зъби. Но за целта трябва да говорите добре английски…

• Luben Dilov-junior

Всичко ми омръзна! Иде ми да взема едно въже, да го вържа по-здраво за някой клон и …да си направя люлка и цял ден да се люлея! На всички деца през пролетта им избиваха хормоните, само Пинокио се разлистваше и разпукваше.

Angel Yordanov

На мен пък ми иде да съм магистрала. Колите да пропадат в зейналите под разтопилия се сняг дупки и шофьорите да псуват Лиляна Павлова. Между другото, не мога да реша с кого предпочитам да отида на плаж в Катар - с нея или с Искра Фидосова. Пролетни садо - мазо размишления...

• Luben Dilov-junior

В метрото: „Внимание, вратите се затварят! Следваща спирка… коя е следващата спирка ,ще научим след рекламите”. При пернишките будистите няма ад, просто в следващия живот може да се преродите в …пак в Перник. И един съвет за вторник: ако не знаете какво ви е нужно, то звъннете в четири сутринта на случаен номер и ще получите точни указания къде да отидете ,за да го намерите.

Angel Yordanov

В следващия живот може да се преродите …пак в Перник, но като Георги Първанов. Тогава отправете оферта на Станишев, без да му казвате къде да си я получи /или къде да си я завре / офертата. Но за всичко това след рекламите /разбирай – изборите/.

• Luben Dilov-junior

Пролет е! Съдейки по улиците в София е свършила не зимата, а войната… Пролет е! Сутрин феята със сините коси обичаше да гледа с едно око изгрева и птичките и да си спомня за първата целувка, която и подари Пинокио. Пролет е - след Гугъл хром, пускат още по-нов браузер – Гугъл бром. За да не се занимаваш с момичета!

Angel Yordanov

Пролет пукна - ние не ! Сутрин Фандъкова обичаше да гледа с едно око разбитите и мръсни улици на София и да си спомня за първата целувка по задника на Бойко. Той пък, без бром, теглеше България с мъжкото си достойнство и подвикваше от прозореца " Цецо, Цецо ...". България търси ...идиот. Ега ти шоуто !

Няма коментари:

Публикуване на коментар