вторник, 28 януари 2014 г.

АНТИПОД


Слушай , байно , искам да ти кажа , че ти си дефектен продукт на една дефектна система . Твоят живот е едно безкрайно и истерично избиване на комплекси . За теб лъжата , цинизмът , злобата  и омразата са начин на съществуване .
   Изживяваш се като Господ . Болният ти мозък непрекъснато те подтиква да манипулираш всичко около себе си докато всичко бъде оплескано , съсипано , опорочено . Идиотщините ти нямат край ! Съсипаните съдби на жени , деца и старци не те интересуват , защото гледаш на тях , като на евтини предмети за продан.
   Ти имаш душа и манталитет на плъх. Страхуваш се да се покажеш на светло , защото тъмнината скрива уродливия ти образ. Не можеш да застанеш с открито лице пред другите и да кажеш – това съм аз , това е което съм направил , това е за което мечтая , това е от което се страхувам … За подобно поведение са необходими качества , каквито ти не притежаваш . Ти си страхливец , който се крие зад призовкарката , кварталния отговорник , инкасаторката , драскачите във вестниците, палашите в телевизиите и всички , които са готови да се продадат и да ти слугуват за жълти стотинки.
   Много си падаш по вуду ритуали и фрази . Работиш по „системата“  - проба - грешка ! Само че , няма кой да ти каже , че работата по „системата“ проба – грешка е сертификат за несъстоятелност . Това показва , че ти не си наясно какво правиш . Големият хирург не влиза в операционната за да работи по системата проба – грешка . Той прави там каквото трябва и излиза , а студентите , които го наблюдават стават на крака и го аплодират . Теб никой няма да те аплодира изправен на крака , защото нивото ти е под нулата. Откраднатото от такива като мен и моите деца не те прави скъпо струващ. А членската книжка в БКП , която криеш под възглавницата и понякога вечер гледаш с умиление , не може да те направи човек.
   ЗАЩОТО СИ БОКЛУК !
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар