вторник, 28 септември 2021 г.

ДВА ПЛЕШАКА , ДВА ....ЧАСТ 11

Румен Радев , 18 август 2021

„Атаката срещу министъра на икономиката цели да обезсмисли и постави под въпрос легитимността на всички актове на служебния кабинет. Правителството, което назначих, засегна дълбоко интересите на мафията. Видяхте празните язовири, станаха ясни парите, предплатени за ремонти и строежи на хартия, видяхте къде отиват кредите на ББР. Корупционерите търсят формален юридически повод, за да върнат часовника назад към времето на Борисов, когато те паразитираха върху бюджета. Това е политическият залог. “

Бойко Борисов , 18 август 2021

„ Българите започнаха да мрат повече от всички, защото не са ваксинирани. Защото Радев и Кацаров убиха ваксинационния план. Ако сложа Киро Ананиев ще им оправи сметките. Може не в Харвард, а на Луната да си завършил и да кажеш дайте ми празен чек да го попълня. Едва ли не да нарушиш конституцията е нормално. Корупционери искали да свалят въпросния Кирил, казал Радев. Първите, които вдигнаха въпроса що за птица е, са ИТН. То е ясно, че ако не си български гражданин не може да си министър . Какво е направил за 2-3 месеца? “.

Бойко Борисов , 29 август 2021

„Трифонов обясни в петък как вървят преговорите, за които никой не знае и че те не се правят официално. А виждате и каква е целта – да се проведат президентските избори от служебното правителство, за да бъде преизбран диктаторът Радев. Целта е изборите да ги проведе вътрешният министър на служебния кабинет“.

Бойко Борисов , 03 септември 2021

"Това е моделът Радев - застой, хаос и разруха. Явно трябва да изпълните заръката на олигарсите да ни оставите лесни мишени. И на Патриарха да вземете охраната. Как не ви е жал за него поне бе? Единствено шайката на Радев ще бъде охранявана от народната любов - за 50 млн. лева охрана. Епидемии - изпуснати! Без ваксинационна програма, провалена лично от Радев и неговите антиваксери. И сега затварят бизнесите, затварят всичко и казва "мерки". Ама мерките са парите да данъкоплатците. Вместо юни, юли и август да се ваксинира всичко масово. И сутринта Кацаров вика "ами да се ваксинираме". Ма когато се обърне каруцата е това ваксиниране!".

Бойко Борисов , 05 септември 2021

„ България е в условия на диктатура, Радев нарушава конституцията ежедневно. Има си срокове, няма значение, той казва – тук толкова, рекетьорски. Всичко зависи само от диктатора. И неговите марионетки си раздават големия финансов ресурс от олигарси, които главния прокурор вкара в ареста.“

Румен Радев , 06 септември 2021

„ Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор ”.

Бойко Борисов , 06 септември 2021

"Диктаторът плаши политическите си опоненти. Дойдох до тука само за да му отговоря ... Откъде знаеш кой ще е новия главен прокурор? ...Изглеждам ли уплашен ? Толкова неща мога кажа за Радев на новия главен прокурор ... Съединението Радев не е само твойте хора да гледаш, а всички останали са лоши ... Кой компромат, който ми спретнаха точно неговите хора, не е станал достояние на всички българи ? „ .

Бойко Борисов , 08 септември 2021

,, Юмрукът на Радев роди партии и коалиции, които доказаха, че не могат да управляват, а и не разбират материята. А тя е, че бюджетът е най-важният политически закон и се изпълнява от правителство с мнозинство. Но за да угодят на диктатора Радев, решиха да искат актуализация на бюджета и направиха така, че залагат бюджетът не само до края на годината, но и за следващото правителство за следващата година ... Злото за тази държава е Радев и това е единственият проблем и ние трябва да имаме кандидат срещу него, защото сега никой не му противостои''.

Бойко Борисов , 26 септември 2021

„ Радев праща Минеков и "бухалката" Рашков, защото не могат да спечелят по друг начин изборите... Те сега искат "да докопат" кандидата за президент на ГЕРБ, за да се разправят с него още преди да има имунитет. Само се чу в много прогнози, които медиите правят, за проф. Балтов и вие видяхте какво му сътворяват всеки ден. Затова ГЕРБ до последния ден няма да излъчи кандидат за президент, особено след днешните изказвания на служебния министър Минеков, който щял да гони ГЕРБ от централата му в НДК. Нали по Конституция служебното правителство трябва само да уреди едни честни избори? А те не са честни, защото не приеха нито да броят квитанциите, нито да ги осигурят”.

Румен Радев , 27 септември 2021

"Крайно време е г-н Борисов да спре да ползва партията си за щит и да защити честа й като се кандидатира за президент".

Няма коментари:

Публикуване на коментар