четвъртък, 29 юни 2017 г.

ЗА НИСКОТО КАЧЕСТВО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАТЕРИАЛ 32


Бойко Борисов по време на среща с младежката организация на ГЕРБ в Сандански.
„Дори да кажеш: „Дай да се разберем по мъжки“, това в Благоевград означава: „Дай да ти ударя по едно кроше“. Не искам война, а мир.“
„Това е партия, която ние не можем да надминем в подривните действия. Чинията на Бузлуджа ги показва какви са. Помните ли какво направиха с Цецка Цачева – една симпатична дама? Като ги гледам тези от БСП какви вампири са, като ги минат през фотошоп, изглеждат едни тънки.“
"Сутринта най-добронамерено се обадих на Нинова и и казах, че целта не е да отвратим хората, а всеки да каже този министър по тази тема това ще направи. Във втория модул те излизат и влизаме само ние двамата и казваме кой как ще си върши работата. Тя не се съгласи да сме дори първо ние, после те. Предложих и да пием по едно кафе и да им пляскаме или да ги коментираме, пошегувах се с нея. Да не сме гаджета да се гледеме очи в очи".

Бойко Борисов на среща със симпатизантите на ГЕРБ .
„ Слава на президента Путин. Чак на него му стана смешно, когато му се обадих. Викам му: „Моля те, православни християни сме, не ни взимай 90 милиона лихва“. И той ни ги опрости. Сметнете какви неща щяхме да направим тук в Северозапада с тези 6 млрд. и 200 млн. лв“.
„ Но ние никога не сме се борили за властта като самоцел. И след като доверието към нас се разклати, аз смятам, че това е морален акт. Ние властта не я взимаме, на нас ни я дават хората. И ние я връщаме, ако усетим, че нещо не е наред “.
„ Както Маги Халваджиян каза преди няколко дни, аз съм като китайска капка, само трябва да ме насочат към правилното място и започва да капе и нещата ще станат“.

Бойко Борисов за внучето .
"Дедо ми вика. Не е страшно да си дедо, лошо е с баби да спиш", отсече Борисов, попитан как го нарича внучето. "Иска само майка си, с мен реве, кисели се на мене, само като му дрънка щангата се смее."
"Добре че не гледа карикатурите, че ще се отчае от дедо си, като види с какво си ляга."

Бойко Борисов за карикатурата, в която е в едно легло с Корнелия Нинова:
„Ауу... аууу... не мога да гледам. „Не се харесвам (на карикатурата) и мисля, че не е и възпитателна. (...) И тя (Нинова – б.р.) си има деца, семейство. И мойта дъщеря – айде, внукът не разбира – ги гледат тия работи.“

Борисов коментира  темата за наличието на повишени норми на уран във водата.
„Смятайте населението, ако сега е опасно, какво му се е случвало през урановите мини по време на 17, 20, 30 конгрес на БСП. Хич не им отива на тези, които употребяват думи като „Чернобил“. Пак тази партия скри от хората. Тогава аз бях на манифестация и валеше дъжд. Майка беше направила едни марули, си спомням, защото само на 24 май, понеже много се връщат към миналото, майка купуваше една плешка агнешко, защото баща ми Методи имаше имен ден. Това беше за годината. Хубавите времена по време сигурно на 18-ия конгрес.“

Премиерът Бойко Борисов в предаването «Още от деня» на БНТ:
„ На вас не ви е интересно, но пенсионерите свикнаха да получават пари за Великден и Коледа по 50 милиона лева. „

Премиерът Бойко Борисов пред министрите на заседанието на Министерския съвет.
„ Няма кандидати вече за катаджии и митничари, не може да попълним бройките. Сиреч, колкото повече в борбата с контрабандата сме успешни, толкова най - търсени преди години професии, които се уреждаха с връзки, сега не могат да съберат кандидати ”.

Среща на премиера Бойко Борисов и македонския му колега Зоран Заев в София.

"Така изглеждаме по - юнаци, не е толкова страшно, не му личи много"
"Заев е социалист и да изпратя по него поздрави на неговата опозиция, а утре, като се видиш с Нинова /б.ред. лидерът на БСП Корнелия Нинова/ и нея да поздравиш. "


„ По страшен от спина, по-жилав от рака,
сега за сега се оказа простака. „     Радой РалинНяма коментари:

Публикуване на коментар