сряда, 25 май 2022 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...203

Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

Полицията във Велико Търново разследва случай с мъртъв местен бизнесмен, прободен с нож в сърцето. На 24 май 2021 г. рано сутринта на спешния телефон 112 бил получен сигнал, че при скандал между двама мъже единият бил намушкан с нож в сърцето и бере душа.

При пристигането на спешните медици на адреса, в апартамент в кв. „Бузлуджа”, в банята бил открит мъртъв 27- годишният собственик на жилището. Пред пристигналите малко по-късно криминалисти семейството на мъжа променило версията си и разказало, че не става въпрос за убийство, а за самоубийство.

Сутринта те открили своя близък да лежи бездиханен в банята, а от гърдите му стърчал кухненският нож. Независимо от кого е нанесен, ударът с ножа за съжаление се оказал убийствено точен и пронизал сърцето. Нанесената травма се оказала несъвместима с живота. А освен това, когато медиците пристигнали, мъжът вече бил изгубил и огромно количество кръв.

Тялото е откарано за аутопсия, която заедно с назначените експертизи трябва да дадат отговор на въпроса дали мъжът наистина сам е сложил край на живота си, или някой му е „помогнал” за това. И ако се установи, че става въпрос за самоубийство, какви са причините за това. Според едната от предполагаемите причини мъжът да вземе най-трудното решение да посегне и да сложи край на живота си, са финансовите затруднения, които в последно време той изпитвал в бизнеса си. Няма данни, преди да посегне към фаталния нож, 27-годишният бизнесмен да е написал и да е оставил предсмъртно писмо, нито пък да е споделял мрачните си намерения с някого от близките и приятелите си.

Починалият е баща на дете на годинка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар