неделя, 10 януари 2010 г.

ГЕРБ ХРОНИКА 8

03.01.2010

Еврокомисарката ни Румяна Желева си взе жилище за 500 000 евро в Брюксел

Външният ни министър Румяна Желева се задоми с нов апартамент в Брюксел, за скромната сума от 500 000 евро.
Парите били преведени посредством банка в офшорна зона на Европа. Информацията излязла след проведено журналистическо разследване, от което се научи за доста тъмни неща, около нашите политици.
На мушката най-вече е Румяна Желева, която само преди седмица се сдобила с луксозно жилище, намиращо се на пъпа на Брюксел, за което много странно не плащала наем. Именно този факт озадачил разследвачите, които си наврели носа по навътре и разбрали каква всъщност е работата.


05.01.2010

Дружество на Бойковата Цветелина печели поръчка за винетките


Заради създадения консорциум между „СИБанк" - председател на надзорния съвет, която е спътницата в живота на премиера Цветелина Бориславова и ВИП „Секюрити" социалистите са изпратили писмо с осем въпроса до премиера Бойко Борисо
„Г-н премиер, не се ли притеснявате от факта, че г-жа Цветелина Бориславова участва в дружеството, спечелило поръчката”, питат социалистите.
БСП питат и „не представлява ли това конфликт на интереси и облагодетелстване на ваши близки с пари, събрани от българите".От БСП се интересуват още дали е вярно, че "СИБанк" ще спечели от този договор приблизително 50 млн. лв., както и че е имало по-ниска оферта от друг участник". Те задават и въпроса дали е вярно, че дружеството между банката и охранителната фирма е създадено на 2 ноември миналата година или 20 дни след обявяването на поръчката. Дружеството е със срок на съществуване от 3 години, а е подписало договор със срок 4 години. Това означава, че то няма как да осигури изпълнението на поръчката за целия срок на договора, питат от червената партия.



06.01.2010

Пробити антимафиоти върнати на печалбарски позиции

Добромир Досев, Димитър Панайтов, Кремена и Александър Минков са там, където преди година въртяха симбиоза с мафията. Няма такава държава, в която антимафиоти, разкарани заради обвързване с мафията да бъдат върнати на бял кон точно от власт, която иначе се бие в гърдите, че громи престъпността.
В края на ноември 2008 година шефът на варненското звено „Борба с огранизираната престъпност” Емил Михайлов, заедно с ръководния му екип е разкаран от спецслужбата поради непрофесионализъм и обвързване с наркогрупировката „Фирмата”
Целият сектор за противодействие на организираната престъпност във варненската Областна дирекция на полицията е разформирован и тотално кадрово променен със заповед на вътрешния министър Михаил Миков.
Новият министър на МВР Цветан Цветанов непрекъснато обяснява как чистел къщичката на вътрешното министерство.
По-голям позор и по-ужасяващо лицемерие от това, което се случва във Варна, няма!


07.01.2010

Как семейна фирма на гербаджийската депутатка Фидосова лъсна като свързано лице с кръга на „Котараците" покрай „спечелена" поръчка са смяна на дограмата на парламента

Покрай серията празнични дни, публикациите в сайтове като Frognews почерпени от личния интернет-блог на д-р Тони Филипов разпространиха информация, че семейната фирма на гербаджийската депутатка Искра Фидосова ще сменя дограмата, но не на нейният дом, а на парламента, където депутатката Фидосова е съпредседател на ПГ на ГЕРБ и заместващ член на Постоянната делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на ОССЕ, и член на Комисията по регионалната политика и местно самоуправление, и председател на Комисията по правните въпроси в 41- вото Народно събрание. Многото и отговорни длъжности, които съвместява депутатката Фидосова трябва да ни подскажат поне, че тя е много стриктна спрямо закона и е нещо като политическа светица, но дали това е така...
В края на 2009 г. тя беше обект на съмнения за ПГ на БСП относно конфликт на интереси по отношение на нейната декларация и трите й кредита, които нормален човек какъвто смята, че е тя би изплатил, ако вегетира и живее поне стотина години. В медиите също се разпространи информация за „престъпна схема за придобиване на имот" съобщена от Евгени и Борислава Георгиеви- собственици на фирма „Аргус-София" ООД , които обвиниха Искра Фидосова за участие в тази „схема за незаконно придобиване на имоти".

10.01.2010

Цветанов с нотариална покана заради тайната „ПРОГРАМА”, търсят 80 000 000 пропуснати ползи от ГЕРБ.

Шокиращи разкрития за „ПРОГРАМА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ФИНАНСОВИТЕ И ДАНЪЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ” - КЛЮЧЪТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КУТИЯ НА ДОГОВОРКИ И ЗАВИСИМОСТИ. „Програмата” стига лично до председателя на ПП”ГЕРБ” Цветан Цветанов в края на 2008 г. по пътища, които само той може да разясни на широката общественост и е редно да го направи. Тя е включена в антикризисната програма на Бойковата партия. Днес властта се прави, че „ПРОГРАМАТА” не съществува, защото тя е смъртоносна за олигархията.
Въпреки настоятелността на авторите на продукта и опитите им да получат отговор защо никой не обелва и дума за „ПРОГРАМАТА”, и защо тя не се внедрява, и Симеон Дянков, и Цветан Цветанов, и Бойко Борисов остават неми.
На 22 декември 2009 година „ГЕЯ КОРП” ЕООД изпраща Нотарилна покана за извънсъдебно споразумение на председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Нотариалната покана е „относно възмездяване на пропуснати ползи, понесени материални и морални щети от „ГЕЯ КОРП”ЕООД вследствие на неизпълнение на поети ангажименти и договорени условия по реализация и приложение на „Програма за превенция на финансови и данъчни престъпления”, представляваща съвкупност от ноу-хау, авторски права, технически спецификации и други сродни права собственост на „ГЕЯ КОРП” ЕООД в качеството и на разпоредител със същите, наричана за краткост „Програмата” от страна на политическа партия ГЕРБ”.
Цветан Цветанов е поканен в офиса на компанията на определена дата за сключване на извъсъдебно споразумение. Ако той не стори това, от страна на компанията ще бъдат предприети „незабавни действия за удоволетворение на изложените претенции по съдебен път като същите ще бъдат прецизирани в съпоставим размер надхвърлящ 80 000 000 лева.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар