вторник, 9 април 2013 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...101


Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.



Още едно показно убийство в София

09.04.2012

52-годишен мъж е убит малко преди 14 часа в София. Васил Лазов е застрелян в автомобила си, докато е паркирал пред блока, в който живее, на ул. "Бяла ружа" 5 в столичния квартал "Витоша".

52-годишният бизнесмен е прострелян няколко пъти с огнестрелно оръжие. За момента обаче от полицията не съобщават с какво. Лазов е починал на място. Тялото му е открито от негова съседка, която е видяла човек да лежи в безпомощно състояние на земята. Засега от полицията отказват повече информация за това с какво се е занимавал убитият. Знае се само, че той има регистрация в полицията за фалшифициране и използване на документи. Има присъда за даване на подкуп, а напоследък се е занимавал със застраховане на автомобили. Все още мястото е отцепено от полицията, случаят се разследва от сектор "Убийства" в СДВР.







Няма коментари:

Публикуване на коментар