вторник, 9 юни 2020 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...153


Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.





Почина Марио Панчев, убил Пелов в Ботевград .
10:24:25

Почина простреляният в Ботевград Марио Панчев, съобщи Нова телевизия.
39-годишният Марио Панчев, с прякор Големия, беше приет в "Пирогов" с две огнестрелни рани. "Можем само да потвърдим, че пациентът, приет в "Пирогов" след стрелба в Ботевград, е починал тази сутрин, въпреки усилията на екипа да спаси живота му", потвърдиха от здравното заведение пред телевизията.
Припомняме, Владимир Пелов беше убит при престрелка с Панчев в Ботевград по-рано тази седмица.
При престрелката в центъра на града Панчев застрелял Пелов с четири куршума, а Големия беше прострелян с два куршума.
bTV информира, че към момента се смята, че двамата са имали стар спор заради неуредени финансови взаимоотношения. Нападението от 6 юни е било втори опит на затворника да се саморазправи с Панчев.
Пелов избяга от Централния софийски затвор на 3 април 2018 година. Тогава с него избяга и съучастникът му Радослав Колев, като двамата излязоха от затвора през централния вход, след като стреляха с пистолет по охраната.
На 17 май до президента и омбудсмана беше изпратено писмо от затворника.В осем страници Пелов описал мотивите си да избяга от затвора. Твърдял, че е осъден несправедливо, получил е тежко наказание, което е равносилно на смъртна присъда и това предизвикало бягството.
Вътрешният министър Валентин Радев определи убийството на избягалия затворник като „малшанс”: "Ние сме го следили и сме били на крачка да го заловим, преди да бъде стане това убийство. Така се случва. Както един бивш техен колега казва много подходящо - малшанс сме имали да не сме ние и се е получило убийство. Както обещахме, рано или късно, тези двамата ще бъдат спрени по някакъв начин да правят такива неща, каквито могат да направят. Защото те двамата са много опасни, особено Пелов. Е, случи се по този начин".

Няма коментари:

Публикуване на коментар