петък, 16 май 2014 г.

ЗА НИСКОТО КАЧЕСТВО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАТЕРИАЛ 24


 
Бойко и нервите на полицаите
„Непрекъснато говорим на полицаите да бъдат вежливи, любезни, внимателни. Да помагат на възрастни дами и на деца. И наистина повечето го правят. Но тежкото ежедневие им се отразява зле… Дъжд, сняг, жега – те са на улицата и стоят по 5 часа. После ги пращаме на друго събитие. И накрая някой го среща и го пита колко е часът и полицаят му удря един шамар”.
 
Бойко и предизборният клип “Ако подкрепиш Бойко, получаваш Костов”
“Два месеца, три, дет’ се вика за мен компромат не пуснаха друг, само кирки и секири и като вампири скачахме ту аз, ту той (б.р. – Костов), плашехме децата всяка вечер…”
 
Борисов разказа в ефир виц за Цветанов
"След десетилетия група ученици посещават парк - музей на ГЕРБ, разхождат се по алеите и виждат голяма красива могила. Екскурзоводката им разказва, че тя е на Бойко Борисов. След това виждат друга могила - още по-голяма и по-хубава, която се оказва на Искра Фидосова. След като обиколката приключва учениците питат защо няма могила на Цветан Цветанов, а отговорът е: "Приписал я е на тъщата". 
 
Бойко и бедното му детство
“Агнешка плешка ядяхме само на празника на Кирил и Методий. Имахме прасе, кокошки и зайци. Аз се грижех за тях и не отивах на курс по китара, докато не накося трева за зайците и не взема от почивните станции помия за прасето”.
 
Бойко и лентите
“Във всяко сако имам лентички. Като фокусник съм”.
 
Бойко Борисов в с. Рударци на освещаването на храм "Свети Пророк Йеремия"
"Колкото и храмове да правим, все е недостатъчно, защото Началникът иска неговата сила да се разпростира все повече и повече..."
 
Бойко Борисов пред Дарик радио
Чух, че следващият, който ще напусне ГЕРБ ще е висок, умен и красив…, но освен за мен за друг не се сещам.
 
Бойко Борисов за датата, на която партията откри предизборната си кампания.
"Понеже аз съм вярващ човек, днес е Томина неделя - днес е много важна дата, знаете ли какво е Томина неделя? Знаете, ама не знаете. Тома неверни се е съмнявал, че Христос ще възкръсне, викал - не е верно, е днеска се е съгласил, че е възкръснал.
Това е Томина неделя. Иначе не се съмнявал никой. И затова считам, че от днеска, като гледат тази зала, им треперят мартинките на тея сладури и знаят, че Томина неделя е дошла. Вече никой не вярва, че БСП, ДПС и "Атака" - не ги изпускайте, защото те са най-нагли, от днес нататък само хубаво. Христос воскресе и вярваме в това."
 
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти на Събора на овцевъдите край Петропавловския манастир.
 
 „Отиваш при една овца да я питаш, ще ти каже - ГЕРБ ни даваха 40 лева на глава, тези ни дават 4. Овците ще проговорят накрая. Но това си е на БСП проблем. Овчарите казват – и на овците да сложат вълк отпред, всички стават вълци, както и обратното, разбира се. Ако им сложиш овен отпред, всички стават овни”
 
Луд умора нема – само се поти ! „ – неизвестен мислител

Няма коментари:

Публикуване на коментар