сряда, 14 септември 2011 г.

БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИО ЛЮБИМА 6

Публична тайна е, че лавината от престъпления, с която бившите комунисти заляха България, срина икономиката, обезличи институциите, yнищожи природата, доведе гражданското общество до колапс. Но най – тежкият акцент в престъпната им дейност си остава геноцидът над българските деца, които са бъдещето на нацията.
Ето защо другарите трябва да бъдат съдени, докато те и всичко свързано с тях не бъде заличено от лицето на тази държава.

02.06.2011

Момичета пребиха връстнички заради гадже


Две момичета - на 11 и на 12 години, са били зверски пребити от свои връстнички в София. Инцидентът станал в апартамент в столичния квартал „Младост-1”. Причината за спора между момичетата е било момче, съобщи Дарик.

Нападателките - на 13 и 14 години, от квартал „Дървеница”, първо отправили заплахи към едно от пострадалите момичета, което отнело гаджето на една от побойничките. В отговор тя, заедно със своя приятелка, отишла в апартамента на жертвата и двете я пребили. По-късно на стълбището в същия блок срещнали и другото момиче, което също нападнали и набили.

Нападателките са задържани от полицията в Седмо Районно управление в София. Случаят е предаден на експертите от Детска педагогическа стая.


29.06.11

Ученик намушкан с нож, петокласник поразен от ток


17-годишен ученик от Благоевград е намушкан тази нощ с нож в бедрото, съобщи БГНЕС.
Александър Л. е ранен при сбиване в градинката пред банята в града. Пострадалият е настанен в хирургичното отделение в благоевградската болница с прободна рана в областта на лявото бедро. За щастие артерията му не е засегната, няма опасност за живота му.
Случаят е поет от полицията, в процес на установяване е извършителят и участниците в сбиването. Инцидентът е станал след купон в заведение, в което младежите празнували края на учебната година.

22.08.2011

Ученички от елитни гимназии в София правят платен секс в Перник


В сутрешния блок на TV7 сексологът и почетен председател на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи проф. Станка Маркова казала "Имам данни, че ученички от елитни гимназии в София отиват в Перник, за да правят платен секс два часа. След това се връщат ни лук яли, ни лук мирисали."
За това научихме от публикация в агенция Блиц. Според проф. Маркова сексуалното възпитание на децата трябва да започне още от 3-4-годишна възраст по подходящ за малчуганите начин. Трябва да се изпреварят порно филмите, отсече проф. Маркова. Децата били с още незряла психика и на тази възраст имало елемент на впечатването – например момченцата са впечатлени от това, че гледат мъже, които са с различни размери от тях.

24.08.2011

12- годишно момче почина, след като беше намушкано с нож в София


Момче на 12 години е било намушкано с нож, след което е починало, вчера в района на бул. "Ботевградско шосе" в София. Полицията е задържала друго 16-годишно момче по подозрение, че е убиецът, съобщиха за "Дневник" от МВР. Оттам засега не съобщават повече подробности за случая.
Според dariknews.bg сигналът за инцидента е подаден около 16 ч. вчера от служители на столичния градски транспорт. Те са съобщили, че близо до трамвайната линия има тяло на човек във видимо безпомощно състояние. Пристигналите на мястото полицаи открили окървавеното тяло на момче, намушкано с нож, а изпратеният екип на Бърза помощ, констатирал, че то е мъртво.
Малко по-късно служители на охранителна фирма задържали 16-годишното момче, което било с кървави петна по дрехите. То е криминално проявено, съобщи шефът на столичната дирекция на МВР Валери Йорданов.
Задържаното момче признало, че се е скарал с убития, който бил негов познат. Според думите му загиналият извадил нож и при боричкането бил намушкан, писа "Медиапул".

08.09.2011

ПАК ПОРНО! Защо младежите живеят нон стоп в оргия?!


Поредният порно скандал заля нета. Главни действащи лица за пореден път са тийнейджъри – недорасли, с недооформени тела. Малки, но вече знаят!
Снимки на голи момичета били разпространени във Фейсбук, но впоследствие бързо ги смъкнали, писа „Струма”. Девойките са участвали и в порно клипове, които могат да се намерят в торентите – едни от най-сваляните видеа. Записите са правени в квартал "ХII конгрес" в Гоце Делчев – там е снимачната площадка, където група помаци примамвали хубави момичета на снимки.
Според запознати порно клиповете са правени доброволно. Няма и следи от насилие по децата, което да личи от снимките. Все пак – причините да се снимат в подобни оргии остават загадка.
Една от версиите е, че тийновете искат да привлекат вниманието на богаташи. Момичетата били склонни да станат държанки на чичковци с много пари – тази „професия” била далеч по-предпочитана, отколкото да учат за висшисти или да работят в някой офис.
Другата версия е, че за снимането на порно се плаща, и то доста добре. Момичета от бедни семейства сами търсели „порно фотографи” и терен, за да си докарат някой лев с голите си тела.
Покварата сред тийнейджърите обаче не е само заради парите. Припомняме, че преди няколко седмици младежи от Варна бяха публикували развратни сцени от местен хотел, където се забавлявали преди участие в конкурс за красота. Разголени миски демонстрираха уменията си „на сухо” пред камерите. Зад кадър истинските оргии заслужавали Порно-Оскари, твърдят запознати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар