неделя, 18 септември 2011 г.

АСАНЕ / АЛЕКСЕЙ / , КАЖИ СИ !

„Докато гледа света през решетките, бившият елитен командос и таран на ДАНС Алексей Петров може би си спомня как едно момче на изгрев слънце тича след воловете по върхарите на Тетевенския Балкан. На 23 април 1962 г. в Бабинци проплаква Асан Ибримов Омеров. Дядо му Омер отглеждал волове, които по това време са единственото превозно средство "4 х 4" върху каменистите чукари. От колибата му в местността Трескавец се разкрива чудна гледка - ридовете криволичат към ниското, където е сгушен Тетевен и се вие долината на река Вит. Отсреща надничат старопланинските върхове Вежен, Паскал и Баба. Асан станал Алексей на 8 г.”

До тук – един традиционен за тези земи етюд на ужаса и абсурда. Но продължението на този фарс поражда редица въпроси, които няма как да не бъдат зададени. Ето някои от тях :

- Кога БСП ще каже истината, за това как беше създадена българската мафия ?

- Кога БСП ще каже истината, за това каква е ролята на тодорживковата ченгеджийница /към която принадлежи и Асан Омеров /в тази история ?


- Кога БСП ще каже истината, за това, какви позиции, заема разпадналото се вече, генералско движение на БСП, в родната организирана престъпност. ?

- Кога БСП ще каже истината, за това кой внуши , на такива абсурдни фигури като Асан Ибримов Омеров /Алексей Петров/, че могат да дерибействат и правят каквото си поискат вече 21 години , за сметка на нормалните хора в България, чиито живот е съсипан ?


- Кога БСП ще каже истината, за това , кой и как създаде абсурдните звена на неокомунистическата престъпна мрежа, които по късно застанаха зад новосъздадената партия ГЕРБ ?

- Кога БСП ще каже истината, за това какви задачи изпълняваха в неокомунистическата престъпна политика абсурдните фигури , застанали по – късно зад партия ГЕРБ ?

И един въпрос към Асан Ибримов Омеров /Алексей Петров/, който е „капацитет” по много въпроси :
- Редно ли е, едно лице, което се е отрекло от името и произхода си, едно лице, което е подлец и предател по душа, едно лице, което седи на подсъдимата скамейка да се кандидатира за президент ?

Аз съм сигурен, че бившите комунисти , подвизаващи се навсякъде в България, сънуват „мокри сънища „ по темата – опрощаване на греховете. Те ,обаче , поради невежество и простотия, не знаят , че в християнската религия опрощението преминава през три етапа :
- Признаване на греховете
- Покаяние за извършеното
- Опрощение
Те истерично искат да пропуснат първите два етапа и направо да получат опрощение и то от самите себе си !?!?!?

Е НЯМА ДА СТАНЕ !

Няма коментари:

Публикуване на коментар