петък, 13 септември 2013 г.

ЪНДЪРГРАУНД 21





Шокиращо! Братя Галеви екзекутирани в ЮАР от арабски трафиканти на амфетамин!



    Шокиращ слух, че дупнишките мафиоти Пламен Галев и Ангел Христов са убити, а телата им заровени, за да не бъдат открити, пълзи от известно време в ъндърграунда. Макар никой да не се наема да потвърди автентичността на мълвата, ние публикуваме най-новата гангстерска клюка заради обществения интерес, който предизвикват укрилите се от правосъдието рекетьори.

    Според мълвата покушението срещу Пламен Галев и Ангел Христов е извършено в африканска страна – вероятно ЮАР, и е дело на арабски мафиоти, чиито интереси са били сериозно накърнени от дупнишките феодали.

    Свързахме се с няколко човека от най-близкото обкръжение на братя Галеви, които определиха слухът като силно неверен. Все пак сподвижниците на бившите барети направиха уточнение, че не са ги чували и виждали от деня на бягството им от България – в началото на май 2012-а. Неофициално и от Службите за сигурност коментираха, че нямат данни, които да сочат, че с дупнишките бандити се е случило нещо фатално. „При нас също достигна мълвата, че Галеви са екзекутирани, но сигналът е окачествен с ниска степен на достоверност”, признава столичен антимафиот.

    Все пак ченгетата допълват, че мастити международни трафиканти от арабски произход отдавна имат зъб на Пламен Галев и Ангел Христов. Двамата се сочат като поръчители на над 10 убийства, свързани с овладяването на каналите за трафик на амфетамин от България към Близкия изток. В МВР дори имало разработка, според която Пламен Галев и Ангел Христов лично са поръчали убийството на Фатик.

    Филип Найденов – Фатик, сочен като Краля на каптагона, бе застрелян на 19 август 2003-та на булевард „България” в София. Разследващите разполагали с категорични доказателства, според които Фатик е бил надупчен от групата на Йоско Костинбродския. В екзекуцията участвали двама от най-верните му хора – Иво Богьовеца и Асен Петров – Шаки. През септември 2003 г. Йоско бе арестуван и дори му беше повдигнато обвинение за разстрела на Филип Найденов. С него заедно в ареста тогава попаднаха Богьовеца, Шаки, Борис Арсов – Борчо, Данаил Георгиев – Джаки Ръчичката, брат му Стефан Георгиев. Групата обаче беше набързо пусната на свобода поради липса на доказателства. В рамките на няколко месеца по-късно Борчо и Шаки бяха убити за отмъщение. Йосиф Йосифов – Йоско към днешна дата се намира в ареста с обвинение, че е тартор на престъпна група, занимаваща се с наркотрафик.

    Според бивши антимафиоти, участвали в разследването на убийството на Фатик, то е поръчано от Галеви. След екзекуцията му бившите барети поемат неговите контрабандни канали за трафик на амфетамин. През 2003-та Пламен Галев и Ангел Христов отварят фабрика за дрога в Дупница като, използват мощности и специалисти от фармацевтичния завод.

    Казват, че Фатик не е единственият гангстер от арабски произход, ликвидиран от Галеви. Черната серия от убийства на араби в България заради наркотици започна 10 месеца по-рано. На 26 ноември 2002-ра бяха разстреляни показно от упор в столичния квартал „Лозенец” Фейсал Мохамед Закка и Матар Фарай Ал Дулех. Ливанският и сирийският гангстер бяха направени на решето с над 10 куршума от наемни килъри.

    Матар Фарай Ал Дулех и Фейсал Мохамед Закка имаха фирми, чиято регистрация е на един и същ адрес в кв. „Младост 1″ в София. Двамата обаче не са били съдружници. Закка бе собственик на фирма „Наржес”, а Ал Дулех – на „Абир М. Д.” ЕООД. Направената в регистрите справка показва, че Закка е участвал и във фирма „Сити клуб”, регистрирана на ул. „Марин Дринов” в София. Ал Дулех официално други фирми няма. До 1998 г. е бил съдружник в скандалната пазарджишка фирма „Фининвест” с ливанския мафиот от световен мащаб Адел Абдо Саркис. Дружеството „Фининвест” бе част от наркоаферата „Опицвет”. Преди месец в интернет бяха публикувани скандални документи, които показаха много близка връзка между Адел Саркис и бившия шеф на ГДБОП Станимир Флоров. Срещу Флоров беше образувана прокурорска проверка, повдигнаха му обвинение, а той подаде оставка като шеф на спецслужбата.

    Източници от средите на антимафиотите разкриват, че Галеви стоят зад убийствата на хората на Адел Саркис. Имената на Пламен Галев и Ангел Христов изплуват и при още няколко поръчкови убийства на араби, които станаха в България в средата на десетилетието. В началото на 2005-а в квартал „Красно село” е екзекутиран един от близките хора до Фатик – ливанецът Самир. Пак през 2005-а на 7 септември 39-годишният палестинец Махмуд Хасан ал Еиде беше прострелян смъртоносно на „Петте кьошета” в София. През 2002-ра той попада в полезрението на спецслужбите при съвместна операция между България и Германия. Тогава срещу него бе заведено дело за трафик на 7 кг наркотици, скрити в куфари.

    „След серия от мафиотски убийства, подкрепени и от родните служби за сигурност, Пламен Галев и Ангел Христов се превърнаха в абсолютни монополисти в трафика и в производството на амфетамини. Те бяха разжалвани през 2009-а, когато бяха осветени и дадени на съд за рекетьорски изстъпления в Дупница”, констатират ченгета.

    Миналата пролет Галеви бяха осъдени на последна инстанция, но офейкаха от България и оттогава дирите им се губят. Ако се вярва на последния слух, който върви в ъндърграунда, бившите командоси са екзекутирани от арабски мафиоти, които дълго време са пазарували синтетична дрога от тях.

    „Новата база за производство на амфетамини е в Разград – затова Галеви станаха ненужни”, твърдят мнозина.

 

 

Братя Галеви поръчали благоевградския наркобос Кирил Цветанов – Буята, антимафиотите изравят трупа му!?

 


 

    Антимафиоти претърсват района около гробище край пернишките села, където очакват да намерят костите на наркобоса Кирил Цветанов -Буята. В ъндъргаунда се говори, че Буята е ликвидиран по поръчка на бившите барети Братя Галеви, писа агенция “Блиц”, позовавайки се на в. “Вяра”.  Дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов твърдяха, че по никакъв начин не стоят зад убийството на Кирил Цветанов, както ги обвини директно съпругата на убития.

    Мъжът й изчезна безследно през 2006 г., точно когато бе пуснат от затвора сръбския наркобос Сретен Йосич. През този ден Буята получил обаждане по телефона, след което така и не се връща. Антимафиотите разкриват, че последният разговор е с Пламен Галев, както и жената Цветанов заявява пред полицията, че е отивал за среща с Братя Галеви, с които е бизнес партньор.

    След това Пламен Галев признава, че имат среща с Буята, която е свързана с желанието бизнесмена да купи уникалния “Мерцедес” на мафиота. Галев твърди, че е само толкова и в никакъв случай не е посягал на живота на сътрудника си. Братя Галеви са заподозрени за убийството не само на Буята, но и на още редица имена.

 

Собственикът на "Титан" пребил дъщерите на Фатик и на Бай Миле


30.08.2013 

    Кърваво меле е предизвикал Димитър Борисов - Митьо Гърнето в бар „Пи ем" в центъра на София. Той пребил дъщерите на покойните Фатик и на боса на СИК Милчо Бонев - Бай Миле. В началото на седмицата бившият бос на ЦСКА и боклукчийската фирма „Титан" нападнал и пребил пред тоалетната на нощния бар 16-годишната Адриана Тюркмен и Йоана. Записи от видеокамерите пред тоалетната на „Пи ем", както и пет момичета, сред които 20-годишната щерка на Бай Миле - Йоана, уличават Гърнето като инквизитор на десетокласничката Адриана. В началото на другата седмица свидетелките ще дадат показания в столичното Първо районно управление, съобщи сайтът „Всеки ден”.

    Двете момичета излезли заедно от дамската тоалетна, когато били посрещнати с юмруци от мъртвопияния пернишки изрод. Гърнето стоварил с все сила юмрук върху Адриана, след което понечил да зашлеви дъщерята на Бай Миле. Йоана обаче успяла да се дръпне назад и плесницата на ликвидатора на ЦСКА почти не я засегнала.Драмата се разиграла за секунди. Няколко млади момичета се разкрещели в общото помещение, отделящо мъжката от дамската тоалетна. Там нахълтали двама охранители на Борисов, които веднага го извели от оплисканото с кръв сервизно помещение. Минута пияният пернишки „бизнесмен" бил натоварен в черен джип „Мерцедес" G класа с регистрационен номер 0007.За разлика от Адриана, щерката на Милчо Бонев не е подала жалба в Първо РПУ и в прокуратурата срещу Димитър Борисов. Близки до вдовицата на Бай Миле Силвия Панагонова разкриват, че тя е забранила на дъщеря си да пуска жалба, за да не се шуми излишно около фамилията. Йоана обаче ще свидетелства в прокуратурата, че Митьо Гърнето е пребил малката щерка на Фатик.Димитър Борисов все още не е привикан на разпит в полицията, а от Софийската районна прокуратура определят като „незначителен" случая. Така поне става ясно от обявлението на прокурорите, че ще изчакат минимум 60 дни, преди да решат дали да повдигнат обвинение за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда срещу Димитър Борисов.Адвокатът на семейство Тюркмен - Константин Симеонов, заявява пред „Всеки ден", че е неприятно изненадан от пасивната роля на компетентните органи. „Адриана е в крехка и чувствителна възраст. Тя не може да спи спокойно дни след нападението срещу нея - изживява силен стрес, има и физически травми по лицето, които са констатирани от специалисти от Съдебна медицина. Димитър Борисов трябва да отговаря за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди", коментира адвокат Симеонов.

    Митьо Гърнето бил сериозно уплашен, но не от полицията и прокуратурата, а от мафиотско отмъщение. „Борисов като стара мутра от пернишкия клон на ВИС-2 много добре знае, че кръстник на дъщерята на Бай Миле е Сретан Йоси ч. А Йоца трудно прощава посегателство над хора, които пред Бога е взел под своя опека...", коментират в ъндърграунда. \СД

 

Борисов се откупва срещу 35 милиона евро за да не бъде съден!!! Щял да става Президент


12.09.2013

    Тайна завера Борисов – Доган – Пеевски! Цената: 35 млн. евро и “Бойко – президент”!

    Върхушката пак се врътна и сключи мръсна сделка зад гърба на протестиращи и контрапротестиращи! По данни на ПИК, потвърдени от няколко независими източника, в ход е тайна завера между Бойко Борисов, Ахмед Доган и Делян Пеевски.

    Преди около месец и половина, на секретна среща във вила до курорта Слънчев бряг, Борисов и Пеевски са се срещнали и са се разбрали да замразят военните действия. Твърди се, че цената са едни 35 милиона евро, с които лидерът на ГЕРБ се е откупил. В замяна Пеевски е обещал да активира всеизвестните си връзки в прокуратурата и Бойко да не бъде закачан по делата за Мишо Бирата и авиоотряд №1.

    “Борисов ще се измъкне без обвинителен акт за разлика от Цветанов. Той е пожертван, за да има мир”, твърди нашият източник.

    Въпросните 35 милиона евро всъщност били нещо като “връщанка”, сочат непотвърдени данни. След парламентарните избори през 2009 г. тази сума била “отчислена” към ГЕРБ от страна на групата около Корпоративна банка. По този начин хората на Цветан Василев и Пеевски си осигурили индулгенция от новото правителство.

    Веднага след възловата среща в Слънчев бряг медиите около Делян Пеевски получили заповед да спрат огъня по Борисов. По Цветанов и Фидосова можело, по Бойко – не! За това свидетелстват журналисти от въпросните печатни издания, които по обясними причини пожелаха анонимност.

    Цената за заверата по оста Бойко – Доган имала и още едно измерение. Борисов настоявал да бъде подкрепен от ДПС по време на следващите президентски избори.Така щял да сбъдне съкровената си мечта да яхне престола на държавен глава.

    За споразумението на Борисов с ДПС намекна днес сутринта по Нова телевизия депутатът от БСП Георги Кадиев. Ситуацията от няколко седмици наистина е променена, между досегашните стратегически съюзници Станишев и Лютви Местан припламват искри, пак по линия на прословутия Делян Пеевски и неговото скандално назначение в ДАНС, отчитат политически наблюдатели. Двамата лидери деликатно влязоха в спор кой всъщност е предложил Пеевски за възловия пост.
    “Разбира се, че ДПС”, призна най-после Станишев и по този начин изправи на нокти турските си съюзници.

Няма коментари:

Публикуване на коментар