петък, 15 януари 2016 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...115
 Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

 
Ново жестоко убийство! Трупът на мъж открит в локва от кръв! Подозират, че мотивът е битка за наркопазара .

14.01.2015

 Петричанинът Орхан Джевизов е бил намерен мъртъв около 19 часа на пътя между селата Първомай и Кавракирово. Той лежал в локва кръв на пътя.

Според първоначалния оглед, мъжът е ударен зверски по главата с твърд предмет, съобщава Struma.com. Черепът му е разбит.

Цялата полиция в района е на крак, разпитват съселяни на мъжа.

Все още не е ясно кои са убийците му. Орхан е известен в района, имал е врагове.

Битка за наркопазара в Петрич е сред основните версии за убийството на Орхан, който е от петричкото село Кавракирово. Той гравитирал около канабисовите играчи в областта, допълват от регионалния сайт.

От полицията в Благоевград пуснаха официално съобщение за убийството, което гласи:

Около 18:46 часа в РУП-Петрич е получен сигнал за това, че встрани на пътя между с.Първомай и с.Кърналово, общ.Петрич, в безпомощно състояние лежи мъж. От пристигналия на място екип на ЦСМП-Петрич е констатирана смъртта на лицето. Полицейски служители на РУП-Петрич са установили, че починалият е мъж на 55 години от гр.Петрич. За случая е уведомена РП-Петрич. Работата по установяването на причините за смъртта на лицето продължава.

Убитият тази вечер Орхан стопанисвал от години модерен бар в петричкото село Яворница, голямата му къща е превърната в хотел, съобщава struma.com.

Няколко са версиите по които полицията работи. Едната е отмъщение на канабисови барони в района, на който Орхан пречел да "работят" в селото. Другата версия е нападение с цел грабеж, нанесен побой, който завършил фатално. В последствие убийците да са го хвърлили в шубраците край пътя. Засега се знае само, че ударът по главата му е бил смъртоносен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар