вторник, 2 февруари 2016 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...11602.02.2015 

                             
 
 
Застреляха 65-годишния Стефан Техов, по прякор Даскала в района на спортното тази вечер. Полицията отцепва района и прави оглед на мястото за оръжието на убийството.
Жертвата се прибирала от работа, когато слязла да паркира колата, съобщава TrafficNews.bg. В този момент била застреляна. Убийството станало между кооперация и блок в пловдивския квартал "Смирненски".
Близки до жертвата твърдят, че бил много свестен човек, държал най-старото чейндж бюро в града, но имал и земеделски земи в Северна България.
"Много точен и безупречен човек беше", сподели съсед и приятел на жертвата ексклузивно пред
Запознати твърдят, че най-вероятно става дума за грабеж, тъй като винаги носил оборотни пари в него.
Жертвата е застреляна с куршум в главата. Екзекуцията е станала около 21.30ч. тази вечер, като сигнал за случилото се в полицията подали съседи на Техов.
Районът около местопрестъплението е отцепен от полиция, видя на място репортер на Под тепето. Криминалисти и съдебни медици кръжаха около трупа на разстреляния в продължение на 40 минути. Там бе и директорът на МВР- Пловдив Пламен Узунов. Разпитват се живущите в цялата зона около Спортното, а униформени полицай ровят в кофите за смет в търсене на оръжието на покушението или други улики.
По непотвърдена информация бизнесменът е бил причакан и разстрелян почти от упор малко след като паркирал колата си след работния ден пред блока си. Бил застигнат от куршума малко преди да влезе във входа, на самата улица.
Съседи смятат, че атентатът е организиран и планиран, тъй като Техов всяка вечер имал един и същи маршрут. Те разказаха пред Под тепето, че той е собственик на едно от най-старите чейндж бюра на центъра, но от много време имал и странични бизнеси. Често се прибирал с големи суми у дома.
Ужас стана в тази държава. Човек вече да не излиза от дома си, коментираха на мястото на убийството хора от квартала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар