понеделник, 12 февруари 2018 г.

ЖИВИТЕ МЪРТВИ ...9



Известен пловдивски бизнесмен е починалият внезапно на писта в Пампорово, мъката е огромна.

12.02.2018

9-годишният пловдивчанин, който издъхна на писта в Пампорово, е известен бизнесмен от града на тепетата, пише “Марица”.

Свилен Каневски е собственик заедно със съпругата си на фирмата за мъжко и дамско облекло „Нов стил” ООД. Член на Ротари клуб в Пловдив.Каневски продава дрехи под бранда "STYLER" в страната и чужбина. От ушиването на сватбена вратовръзка на любимия мъж със 100-годишен SINGER до близо 2100 квадратни метра предприятие и отворени работни места за 45 души. Този път извървяха семейство Каневски и марката им Нов стил за 23 години. Тръгналата от гараж бизнес идея днес вече има нов дом- супер модерен производствен комплекс STYLER в Тракия, който събира кроячна, цех, два склада, офиси и шоу-рум за договаряне и поръчки на едно, а скоро и фирмен магазин.

Фаталният инцидент с пловдивския бизнесмен станал в неделя.
Свилен Каневски карал ски в неделя следобед, но около 16.20 ч. колабира и паднал на равното, почти накрая напистата близо до ски -център “Студенец”. Не е имал сблъсък с друг скиор или някакво друго препятствие, твърдят очевидци, които подали сигнал на 112.
Причината за смъртта на пловдивския бизнесмен Свилен Каневски на пистата в Пампорово е спукана язва с последващ перитонит и остра кръвозагуба, пише marica.bg.

Негови приятели и колеги от снощи изказват съболезнования на профила му в социалните мрежи. „Един човек, пред който се прекланях! Нека да е светъл пътят ти!”, „Прекрасен, слънчев, лъчезарен, можещ и успяващ! Свилка, поклон! Ще ни лисваш, помним те само с хубавия спомен, който остави!”, са само част от посланията във Facebook.


Няма коментари:

Публикуване на коментар