сряда, 14 януари 2009 г.

ИСТИНАТА ЗА ЕДИН АБСУРД



В основата стои една налудничава идея лансирана и реализирана от бившите комунисти в България.
Още преди събитията на 10 ноември 1989 те започват изграждането на престъпна мрежа покриваща не само цялата страна, но разпростираща пипалата си далеч зад пределите на България. В създаването и функционирането й участват лица от различни прослойки на обществото, лица с различно образование и квалификация, работещи на всевъзможни места в структурите на държавата. Основното ядро, обаче , са бивши генерали и служители на МВР и БНА, бивши партийни и комсомолски секретари, бивши профсъюзни деятели, бивши спортисти – все персони здраво сварзани с БСП/БКП.
“ Великата идея ” се състои в компрометиране на демократичните процеси у нас по всички възможни начини, както и в ограбване на всичко , което може да бъде ограбено.За целта са създадени фирми, сдружения, силови групировки, застрахователни дружества, банки “менте”, фондации, финансово – брокерски къщи, приватизациднни фондове, бюра за обмен на валута и т.н. и т.н. В реализирането на тази абсурдна и налудничава политика взимат участие огромен брой бивши членове на БКП - политици, служители на МВР, МНО, на следствието, прокуратурата, съда, на общинските администрациии, лекари, нотариуси, хора на изкуството, спортисти.
Голямата лъжа, която , в условия на дълбока конспиративност разпространяват “червените шамани” сред привържениците на столетницата звучи така:
“ Откраднатите пари от пенсионерите, децата, от хората на България, се изнасят в чуждестранни банки и фирми.Там увеличават количеството си, след което, при завръщането на БСП в управлението на страната се връщат в страната и служат за повишаване жизненото равнище, за решаване на наболелите проблеми и за оставане на българската икономика в български ръце.”
Тук ще си позволя да цитирам един наш известен журналист, който казваше – “ ДА, ама НЕ!”.
Демократичните процеси у нас са компрометирани. Шестнадесет години, след 10 ноември 1989 г., ние ще бъдем приети “по милост” в ЕС, защото още не сме готови за това. Почти всичко, което можеше да бъде ограбено, вече е натъпкано в джобовете на “другарите”. Живота на хората в България е превърнат в кошмар и те живеят мизерно. Бившите комунисти са на власт и държат в ръцете си всички лостове в държавата. До тук налудничавата неокомунистическа политика е реализирана на сто процента. Има, обаче едно голямо НО...
Но структурите на организираната престъпност, които представляват най – ретроградната част от неокомунистическата мрежа, вече не желаят да се подчиняват на партията - майка. Те са акомулирали огромните средства, откраднати от нас, в банковите си сметки. Отделните мафиотски звена работят при завиден синхрон. “Мутрите” се чувстват достатъчно силни за да заемат свое самостоятелно място в политиката. Симолативните опити на партията - майка да разгради създадените от нея престъпни структури и по този начин да си осигури спокойно съществуване в управлението на страната, будят присмех и съжаление. Върхът на порнографията е зараждащата се партия на организираната престъпност, чиято регистрация предстои. “Мутрите” искат да се качат на трибуните на българския и европейския парламент и от там да ни залеят с цинизма, с дебелоочието, с простащината си. Откраднатото от нас, естествено, няма да бъде върнато. Това е краят на една абсурдна политика.
Какво да се прави – обикновен неокомунизъм !?



Ангел Йорданов


1. В. “ ПРО и АНТИ ”, бр. 42, 20 – 26 октомври 2006 г., под заглавие
“ Обикновен неокомунизъм”

Няма коментари:

Публикуване на коментар