сряда, 5 септември 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ Х


/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /




• Luben Dilov-junior

Лекото сутрешно питие през август не е отговор на проблемите, но пък помага да се забрави въпроса… Ъъъъ…въпросът беше… ако гърдите на вашата приятелка са по-малки от вашия корем, то дали вашите отношения са съвсем искрени?!


Angel Yordanov

Олекналият денонощен премиер Борисов и през август също не е отговор на проблемите, но пък помага никога да не ги забравите …Ако гърдите на Искра Фидосова са по – големи от мозъка на премиера, това ли е управлението от което се нуждае България ?



• Luben Dilov-junior


Изключителен човек! Никога не е пикал под душа дори, лошо за жена не е помислял, а късметчетата от кафето си събира за джак-пот. Когато се родил, го кръстили на прадядо му. Нямаше да ви занимавам изобщо с тази история, ако не се казваше Прадядо Николов Михайлов… За пръв път опитал жена, когато бил на 9 години. Животът на човекоядците има и своите добри страни.

В същото време в Москва беше по категоричен начин доказано, че Гари Каспаров е ухапал полицай, заради което го грози затвор… След 48-часов инкубационен период, полицаят е започнал да играе шах!


Angel Yordanov

Изключителен човек ! Винаги ни пикае в лицето, за жените мисли с оная си работа, а късметчетата от с. Мировяне в найлоновите чувалчета са джакпот от 360 000 000 евро, за него и Цецко. За първи път опитал жена, когато тя била на 14 години. Редовно ни хапе и ние без инкубационен период започваме да лаем , като кучетата му в Банкя....просто Бойко !



• Luben Dilov-junior

Още една идея как да спестим пари в бюджета! Дянков нареди в армията младши-срежантите да доизнасят дрехите и обувките на сержантите, младши лейтенантите на лейтенантите, подполковниците на полковниците. Така както правят повечето български семейства с две деца. Освен това, при цените на бензина, тока и парното в момента, редно е сериозно да обсъдим дали да не заживеем в орбитални комплекси. Издръжката им ще е по-евтина.


Angel Yordanov

Като говорим за икономии, би трябвало да помислим и върху следните предложения : Искра Фидосова да изяжда обяда на Цецка Цачева , на депутатите и министрите от ГЕРБ да им бъдат закупени ибрици с които да се подмиват, защото редовните им посирания водят до голям разход на тоалетна хартия и не на последно място, да бъде закупен балон с кош, за да не се налага „Тигрите от Бистрица“ да летят с правителствения самолет.



• Luben Dilov-junior

Документиран е случай на издевателство на мишки над котки. Намазали са сиренето в капана с валериан. В сиропиталище учител-медиум провел родителска среща под формата на спиритичен сеанс. Сър Елтън Джон ще бъде лишен от титлата сър, защото той всъщност е лейди…Останалите новини са какво е казал Бойко Борисов, и казал ли е Сергей Станишев, че социализма не се предава по полов път и не всички полови пътища водят към Рим


Angel Yordanov
Демократично – преходен хит : „ Седем милиона мишлета, наричат се взаимно ченгета, а котараците подхвърлят досиета и си пият кафето“. В парламента Цецка Цачева провела виртуална родителска среща с родителите на депутатите от ГЕРБ. На отсъстващите родители било казано, да предупредят децата си да крадат по – малко. Премиерът Борисов пък не можел да бъде „сър“ защото бил комунистически педераст. Станишев предупредил управляващите, че догодина ще ги тресне спина, след което си сложил ярко червено червило.



• Luben Dilov-junior

Диалог в кръчмата на Злокучене: - Има ли нощен живот в селото? Има, ама днес я боли зъб…

Angel Yordanov

Диалог в Парламента на България: - Има ли живот в страната ? Има за Бойко Борисов ...на останалите им изпадаха зъбите.



• Luben Dilov-junior

Честит празник! Но да си припомним в тези дни: хората вървящи по „6 –и септeмври”, не са очаквали да излязат на „9-и септември”! Може би е трябвало да се обединим на Шести сeптември, за да си предадем социа-лизма по насилствено полов път на Девети септември.


Angel Yordanov

Да ни е честито късото съединение БСП - ГЕРБ. Каква ирония - да развееш червеното знаме на 9 - ти септември, за да дойде ден да те извикат в сградата на "6 - ти септември" и да ти прочетат правата. Благодарим ви, другари, че осрахте всички празници и те вече не са за празнуване, а за панахида.





Няма коментари:

Публикуване на коментар