сряда, 28 ноември 2012 г.

ИСТИНАТА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ МЕКЕРЕТА …2




Разпадащата се с гръм и трясък неокомунистическа престъпна мрежа в България нормално повлия и на поведението на „червените метастази“ в синята партия.


Едни от тях ,напускайки СДС, се завърнаха в партията – майка БСП, като другарката Корнелия Нинова. „През есента на 1977 г. много служители от бившето Министерство на търговията и туризма си спомнят, как ”на крилете на изборната победа на СДС”, г-жа Корнелия Петрова Нинова пристига и веднага е уредена за контрольор на ИНКО ЕООД – една от ключовите тайни организации, търгуваща с оръжие, но там също престоят й е много кратък. В началото на месец септември 1997 година, с летящ старт, е изстреляна на два изключително високи поста. Тя става едновременно изпълнителен директор на „Техноимпекс” и председател на борда на директорите на „Техноимпортекспорт”… След като през 1997 година, цялата се е боядисала в „тъмно синьо” и грабва тлъстия кокал, през 2005 година, без никой да забележи, тя умело се пребоядисва в „тъмно червено” и пак грабва тлъстия кокал“ понастоящем в качеството и на секретар по публични политики в Изпълнително бюро на НС на БСП.

Подобна е и картинката със „синия“ функционер Пламен Орешарски, който от 1997 до 2001 г. е заместник-министър на финансите в правителството на Иван Костов с мандат на СДС, а от 17 август 2005 г. е министър на финансите в правителството на БСП, НДСВ и ДПС

През същата 2005 година се случва и най – грандиозното до момента сътресение в неокомунистическата мрежа . Една голяма част от червената олигархия , заедно със стоящите зад тях отряди за червен терор – силовите групировки се отцепват от партията майка БСП и създават ГЕРБ. Това автоматично разделя „червените метастази“ в СДС на две големи групи, такива негласно подкрепящи БСП и такива негласно подкрепящи ГЕРБ. Това неминуемо поставя въпроса – за каузата на коя от двете най - големи неокомунистически партии ще работят „оглозганите останки“ на СДС.

След избора на неокомунистическия функционер Емил Кабаиванов за председател на СДС везните се накланят към ГЕРБ и пародийните ситуации не закъсняват. Премиерът Борисов от правителството на ГЕРБ възлага на председателя на СДС да предложи от квотата на Парламента кандидатура за Конституционния съд ?!?!?!?! Фрапираща демонстрация на управленско безхаберие и фрапиращо погазване на Конституционите правила и ред в държавата.

Последствията – изключване на членове на СДС от партията в типично комунистически стил от времето на тоталитаризма, подадени оставки и напускане на синята партия.

Едва ли някой се съмнява , че абсурдните, кретенски и цинични прояви на бившите комунисти, върху останките на СДС ще спрат до тук. Но бившите комунисти в България не разбраха, че техните проблеми не се наричат СДС, ДСБ, Синя коалиция, Иван Костов…Техните проблеми имат други имена и параметри и не са лъжица за тяхната уста – ЕС, НАТО, глобализация …







Няма коментари:

Публикуване на коментар