четвъртък, 22 ноември 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ ХIV


/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /




• Luben Dilov-junior


Археолози са доказали, че в детството си Венера Милоска била безстрашна и даже хранела крокодилите с голи ръце…По-важното е, че в Гърция са останали толкова малко пари, че страната вече е в невъзможност да поддържа античните си руини в разрушено състояние…


Angel Yordanov


Археолози са доказали, че в детството си Бойко Борисов с едната ръка е ял филия намазана с мас, а с другата е ритал топка...По - важното е, че на нормалните хора в България са им останали толкова малко пари, че е невъзможно комунистическите руини ГЕРБ, БСП, ДПС, РЗС, СДС, Атака да останат в неразрушено състояние.



• Luben Dilov-junior


Днес парламентът ще гласува решението за референдума за Белене. Дей-ността на Народното събрание прилича на порно-мистерия с криминален характер. До края на филма не можеш да разбереш кой кого е пре..ал.


Angel Yordanov


Днес е денят на ООН. Затова нека кажем "О - О , НЕ на българския парламент !". Там от началото на филма е ясно, че се въртят пре..алници с меки пушки. Те и за секс не стават ! А Асфалт паша щял да им купи битум от Албания ...обаче друг път.



• Luben Dilov-junior


Разликата между глупака и джентълмена, е че джентълменът никога няма да ви обиди без да иска! След като ще възлага странична работа на астрономите, за да си изкарат парите, Борисов би могъл да възложи странична работа и на библиотекарите. Да връщат хартия за вторични суровини, например. Абе я всички марш да строите магистрали, бе! Помощта, която земеделското и екоминистерството отпускат на обсерваторията в Рожен се равнявава на среднодневните приходи от далавери в двете министрества, но разговорът между астроном и премиер е знаменит!


Angel Yordanov


Аз намирам идеята за гениална ! Астрономите ще събират шишарки за да си изкарват парите, а междувременно ще следят да не пропуснат нито една звездичка, дори тя да избухне след десет години. Ние обаче не бива да пропуснем угасването на звездите Б.Б., Цв.ЦВ. и други от съзвездието ГЕРБ, като за целта се явим на избори с телескопи , за да видим много добре какви бюлетини пускаме.



• Luben Dilov-junior


Според Б.Б. в България свободата на словото е пълна и гарантирана. Не е гранатирана единствено свободата след словото…


Angel Yordanov


В България е гарантирана свободата на словото на Бойко Борисов. Благодарение на това, на най - високо равнище бяха въведени в употреба термини, като „сабалем“ и „ конгручулейшън“. В България е гарантирана и свободата на лапане на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ. Да ти е сладко, Фидосова !



• Luben Dilov-junior


Нова методика за освобождаване от стреса. Правете упражненията стъпка по стъпка, както са описани. Отпуснете се на стола си… Затворете очи… Представете си, че сте на брега на морето…Вдишайте дълбоко свежия въздух с ухание на морска вода и йод… Усетете слънчевите лъчи, които галят кожата ви… Само вие знаете за това място…Сам, напълно сам сте на безкраен пуст плаж…Водата искри свежа, прозрачна и почти неподвижна, като езеро… … стрелкат се малки шарени рибки…В далечината чувате крясъците на гларусите… Ясно различавате лицето на човека, когото държите за врата под водата, докато се удави окончателно…


Angel Yordanov

Нова методика за освобождаване от стреса. Първа стъпка - идете пред Министерски съвет с торба развалени червени домати.Хвърляйте ги, като се стремите първо да уцелите Борисов, Цветанов и Дянков. Втора стъпка - влезте в подлеза и идете до Народното събрание. Продължете да хвърляте домати по Цецка Цачева, Искра Фидосова и т.н. Трета стъпка - отново влезте в подлеза и идете до Президентството. Хвърляйки домати по Плевнелиев, се старайте да не уцелите гвардейците. Вторият курс от терапията включва същите упражнения, но сменете доматите с павета.



Няма коментари:

Публикуване на коментар