понеделник, 28 октомври 2013 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ ХХ




/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /

 

       Luben Dilov - junior

 
Празник на труда ли?! Съдейки по Венера Милоска разбираме, че още в древността жените направо са си оставили ръцете в някои работи! А относно мъжете, физиците са установили, че земното притегляне е много по-силно над дивана пред телевизора.

 
Angel Yordanov

Пикахте ли тази сутрин ? Аз пиках и си мислех , как ли щях да го правя, ако имах проблемите на Венера Милоска ? А има хора, които с едната ръка ядът филия намазана с мас , а с другата ръка ритат топка в Бистрица… А, и междувременно ни серът върху главите. Докога, бе ?

 

·         Luben Dilov - junior

Бог е създал земята кръгла, за да не се чувства никой поставен в ъгъла.
Щастието е умение да не осъзнаваш проблемите, които ти измислят околните! Всичко тече и всичко се променя, мислеше си на старогръцки водпроводчикът. По-добре е водопроводчиците да учат старогръцки, отколкото знаещите старогръцки да се учат за водопроводчици, както е в България. На порасналите българи България малко им стиска в раменете и на краката. Затова тръгват боси и голи по света.


Боко Тиквата е създал планетарния ъгъл и го нарекъл България, за да могат 95 % от живеещите на тази територия, да се чувстват притиснати в ъгъла. Щастието е заболяване, което ти позволява да не осъзнаваш кошмара в който живееш. In vino veritas – мислеше си на развален испански, обруленият български електорат, чакайки пред урните. По – добре е политиците да завършват курс по противопожарна безопастност, отколкото пожарникарите да се правят на политици. Но ако сте нудисти маже да си стоите и в България. Все нещо хубаво може да се види и тук, като голотата на човешкото тяло, например.

 

·         Luben Dilov - junior


Понеделник: Не се притеснявайте за последствията. Те могат чудесно да се погрижат за себе си.

 
Angel Yordanov

 Последствията могат ли да вървят на майната си .Омръзна ми всеки ден да е понеделник и всеки понеделник да гледам тъпата физономия на Бойко Борисов ...или на Сергей Станишев ...или на Волен Сидеров ...или...

 

·         Luben Dilov - junior

 
Проблемът не е, че президентът на България си е купил къща в Гърция. Проблемът е, че гръцките президенти не си купуват къщи в България...


 

Нееее , проблемът е , че Плевенлиев и компания не си купуват , с откраднатите от нас пари , килии в централния затвор . Но да бъдем оптимисти - днес наред е Кирчо Киров .
 

 

·         Luben Dilov - junior

 
Когато няма какво да губиш, има какво да си спомняш! Хуй надви Гълъбин... Самият Боевски, пък отказва да дава изявления за други медии, освен за предаването „Без багаж”. Който каже, че в България няма журналистика – да му изсъхне устата!


Толкова много съм загубил , че вече нищо не си спомням. Хуй съсипа живота ми ...Отказвам да давам изявления за името на хуя , който се казва Б.Б. Който каже, че в България има журналистика – да му изсъхне ...Б.Б. !
 
 
 


Понеделник: малка стъпка за извънземното – голяма крачка за извънземничеството! Незабавен мораториум върху продажбата на земя на извънземни!


В начало Б.Б. създаде небето и земята и извънземничеството.

  А земята беше пуста и неустроена и Б.Б. се носеше над магистралите.

  И Б.Б. каза: Обзе ме моментна лудост , когато се родих , та чак досега. И гласувах мораториум за продажба на земята и сега нито мога да купувам, нито мога да продавам . Да си сера на болния мозък …

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар