четвъртък, 15 ноември 2018 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...135



Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.

Застреляха наркодилъра Иван Попов пред заведение в Поморие.


15.11.2015


33-годишен мъж е застрелян пред заведение „Омар” в Поморие, съобщават от полицията. Попов с прякор Костов, който е осъждан за разпространение на дрога.
Той е бил убит около 19 ч. на излизане от заведението. Според свидетели нападателите са били трима и един от тях е стрелял. Извършителите са избягали и в момента се издирват от полицията.
Тялото на убития е откарано за аутопсия в МБАЛ – Бургас.
Работата по случая продължава. В хода на аутопсията ще се установи дали се касае за стрелба с пистолет.
През 2012 година Попов беше арестуван, а в дома му бяха открити мечове, брадва, боксове, ножове, палки и наркотици. Костов е от Бургас, криминално проявен, осъждан за организиране и ръководене на организирана престъпна група и за опит за убийство.


Робърт Величков - 25-годишен криминално проявен мъж бе разстрелян в центъра на Перник тази нощ.

15.11.2017

Сигналът за стрелбата, която е станала пред денонощен магазин, е подаден около 3 часа.


25-годишен перничанин и негов приятел пиели кафе, когато се чули изстрели и младият мъж паднал на земята, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Перник Венцислав Алексов. Пристигналите на място медици само са констатирали смъртта му. Очевидци разказват, че са чути над 10 изстрела. 

Районът на убийството е отцепен веднага. Трупът е откаран в Съдебна медицина в Перник за аутопсия. Направен е оглед на местопроизшествието и са предприети действия за установяване на извършителите. 

Убитият е криминално проявен за притежание и разпространение на наркотици, съобщиха от полицията. Осъждан е и е изтърпял две ефективни присъди за наркотици - едната 10-месечна, а другата 14 месеца.

По неофициална информация името на разстреляния мъж е Робърт Величков. Той е считан за близък до пернишкия бандит Валентин Кирилов-Пуйката, с чието име се свързват едни от най-големите грабежи в страната.



Няма коментари:

Публикуване на коментар