петък, 4 юни 2021 г.

Е , НЯМА КРАЙ И ТОВА СИ Е !!

ПОРЕДНИЯТ МУТРАДЖИЙСКИ КРЕТЕНИЗЪМ ВЪВ ВЪРНА !!! "Дом Младост" ще бъде разрушен , за да бъде построена ....ЖИЛИЩНА СГРАДА !!!!! В "Дом Младост" има два басейна с лечебна минерална вода. В тях от години най-малките деца се учат да плуват.Там , както децата от много поколения ,порастна и запечата най - хубавите си детски спомени и моята внучка.

Закритият басейн се ползва и за рехабилитация на деца с двигателни увреждания.

В "Дом Младост" има още медицински кабинети, козметични салони и фитнес.Дом Младост е пуснат в експлоатация преди 35 години , преди началото на промените. Той е разположен на площ от 9500 кв.м. Водата, която идва от сондаж с дълбочина 1980 м е термална – с температура 47ºС. Лекува заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна и храносмилателна система.

И вместо комплексът да бъде реновиран и направен още по - атрактивен за посетителите , бе обявено намерението на собственика Феста холдинг на мястото да бъде изградена жилищна сграда, в която да бъде запазен и съществуващият предмет на дейност, което обаче не се случи.

Хората недоволстват, че басейните ще бъдат унищожени за сметка на поредната жилищна кооперация в града.Наемателите са притеснени, че са предупредени да напуснат сградата в последния момент.Справка в Имотния регистър сочи, че от 2005 година собственик на имота е фирмата „Винком“ АД (сега „Терис Къмпани“), която го продава на „Феста Холдинг“ АД, чийто действителен собственик е Петя Баракова-Славова - председател на надзорния съвет и мажоритарен акционер в „Инвестбанк“ АД.

А , ве , варналии , докога шъ гласувати за ниего идиот , дет съ казваше Портних ???? Ми, то жилищните блокове във Варна са повече на брой от жителите на града ! Кога ще излезете всички на улицата и ще кажете - " Баста ! Стига ! Престанете да съсипвате града ни и да го тъпчете в безкрайните си търбуси ! "

И още един въпрос . Кога ще бъде отнета собствеността на такива мутреси , като Петя Славова , които не са допринесли нищо за построеното от нас и нашите родители , десетилетия наред .

Петя Славова , Портних , днес САЩ се занимават с Пеевски и Черепа . Утре идва вашият ред !!

Няма коментари:

Публикуване на коментар