петък, 30 март 2012 г.

ФУТБОЛ , ЧЕРЕП И ДУХОВА МУЗИКА 8

01.12. 2011

Сектор "Б" готви бунт срещу Стилян Шишков


Феновете на Левски са в шок от назначението на болен чорбар като Стилян Шишков за директор на клуба. Синът на разследвания за афери в треньорската школа Ангел Шишков е юноша на ЦСКА, а освен това поддържа и сайта на "армейците", където "сините" често са титулувани като...говеда. Самият Шишков навремето твърдеше за себе си, че е болен чорбар!
Така на "Герена" утре ще осъмнат в унизителното положение двамата истински левскари и водещи се още за директори - Константин Баждеков и Георги Иванов да нямат никакви права. За сметка на това червеният ортодокс Шишков и юношата на Локо (Сф) Иво Тонев вече ще имат права да подписват съдбините на отбора на народа. Скандалната ситуация е на път да вдигне на бунт феновете на Левски. Те и без това недолюбват човека, който стои зад цялата тази история.

ПРЕБИХА С ЛОПАТА ФУТБОЛЕН БОС .Собственикът на Белите орли Веселин Ванев нападнат пред собствения си пунк за скрап .

08.12. 2011



Собственикът на футболeн клуб Белите орли Веселин Ванев е бил пребит пред пункт за вторични суровини в индустриалната зона на Плевен. Босът е понесъл зверски удари по главата с лопата.
Биячът е Радослав Асенов, който е от ромски произход и се опитал да ограби футболния бос. На 54-годишният Ванев е оказана медицинска помощ. Няма опасност за живота му. Той се прибрал вкъщи с бинтована глава.
Екшънът се разиграл посред бял ден по обяд пред портала на фирма за изкупуване на скрап на ул. "Осъм" в непосредствена близост до ромската махала. Ванев докарал камион с отпадъци. Докато разговарял, група роми се покачили и започнали да грабят медни и алуминиеви предмети.
Веселин Ванев се опитал да ги разгони и тогава върху него се нахвърлил 31-годишният Асенов. Пребил го с лопатата, след което си плюл и той на петите. Саморазправата станала пред очите на охраната и служителите на фирмата, които не успели да реагират.
Полицията задържала извършителя няколко часа по късно, оповестиха от пресцентъра. Срещу Радослав Асенов има 14 заявителски материала за кражби и грабежи. Осъден е осем пъти за разни престъпления.
До 2009 г. Белите орли (Плевен) играеше в Западната "Б" група, но президентът Веселин Ванев го извади от участие в професион

Бойко Борисов спасява Локо Сф

28.12.2011


Идеята на Борисов е "Булгаргаз“ да се заеме с издръжката на клуба. Това обаче няма да бъде толкова лесно, защото в момента дружеството е в много тежко финансово състояние
Премиерът Бойко Борисов лично се нагърби с мисията да измъкне от блатото столичното Локо.
По подобен сценарий бяха намерени спонсори на Левски, ЦСКА и Берое.
Идеята на Борисов е "Булгаргаз“ да се заеме с издръжката на клуба. Това обаче няма да бъде толкова лесно, защото в момента дружеството е в много тежко финансово състояние заради несъбраните навреме вземания от топлофикациите за природен газ.

Янко Станев сдаде поста

28.03.2012


С викове “Мафия!” футболни фенове на “Спартак” нападнаха вчера общинските съветници във Варна, кмета Кирил Йорданов и администрацията. След грижлива проверка от полицаи, те успяха да влязат в залата, в която заседаваше общинският съвет.
Поводът за реакцията на феновете беше оставката на Янко Станев - бившия местен лидер на ДПС, от поста председател на комисията по финанси и бюджет. Дълго време той ръководеше неофициално клуба, който едва крета в “Б” група. ГЕРБ го припозна, след като ДПС го изгони, защото подкрепи за кмет Кирил Йорданов (ГЕРБ), а не социалиста Борислав Гуцанов, както бе наредил Ахмед Доган.
Вчера Станев не дойде на сесията. По правилник оставката му не се подлага на гласуване. До редакционното приключване на броя не бе избран негов заместник. Предварително се знаеше, че е номиниран шефът на групата на ГЕРБ в общинския съвет Иван Портних. В момента той ръководи комисията по търговия и туризъм.

Убийство в Благоевград

30.03.2012


Жестоко убийство в Благоевград. 41-годишният Димитър Сукалински, известен с прякора Банскалията, е бил намерен мъртъв, късно снощи в дома му в квартал „Еленово". Мъжът е бил заклан с нож. Той е председател на футболния фен клуб „Пирин Реален". Полицията работи по няколко версии за убийството. От прокуратурата заявиха, че разпитват свидетели и приятели на убития мъж.
Окървавеното тяло на Сукалински е било открито около 22 часа снощи. Малко преди да издъхне, той се е обадил на родителите си и на приятели, крещейки за помощ. Първоначално те не му повярвали, че някой се опитва да го убие, но за всеки случай се обадили на телефон 112.

Няма коментари:

Публикуване на коментар