петък, 2 март 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ II

/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /

• Luben Dilov-junior


Виждаме нещата не според това какви са те, а според това, какви сме ние, казва, родената на днешната дата през 1903-а, Анаис Нин. Мъжът, който смята, че мястото на жената е в кухнята, очевидно не знае какво да прави с нея в спалнята. За библиотеката – да не говорим! Истински мъж днес е този, който може да си слага очна линия, без да си отваря устата. Днес рожден ден има и Гара Дембеле, но не е известно той да е казал нещо… Може би, че за всеки дембел си има гара?

Angel Yordanov

Мъжът който вижда Румяна Желева като евродепутат, Ана Мария Борисова като здравен министър, Hели Нешева като шев на НЗОК, Виолета Николова като шев на Агенция по вписванията, очевидно не знае какво да прави с тях в леглото. Аз също не знам. Истински мъж днес е този, който може да поздравява на английски с "конгручулейшън". На него очната линия му я слага Любен Гоцев.

• Luben Dilov-junior

Истинският китайски мъж е длъжен да построи десет хиляди къщи, да посади 100 хиляди дървета и да…изобщо през цялото време да бъде зает, за да не отглежда повече синове.
Стиховете, писани върху тоалетна хартия, докосват най-съкровените места на читателя…
Проктологът, чиято ръка заседнала в задника на пациента, бил изгонен от „Пирогов” с думите „Тук не е куклен театър”

Angel Yordanov

Истинският български премиер трябва да построи хиляди километри магистрали, стотици волейболни зали, да постави навсякъде капсули с името си ...изобщо през цялото време да бъде зает, за да не мисли за психиатричните си проблеми. А това, че ръката му е заседнала в задника на българския народ, не е причина да бъде изговен, защото ръката му е като стих, написан на тоалетна хартия ...

• Luben Dilov-junior

Ако точно в 12 през нощта, застанете пред огледало със свещ в едната ръка и отвара от жабя жлъчка, конски нокът, пръст от гроб и крило от прилеп в другата, то в огледалото ще можете да видите пълен идиот, изостанал с 300 години от живота. Обявявам събота и неделя за дни на познанието: Казват, че библейската змия доста съжалила, че съблазнила Ева – щом отхапала от ябълката, пра-пра-баба ни видяла в божията твар не само животното, но още и портмоне, коланче и чантичка…Ева е била брюнетка, а при брюнетките просветление означава бавно да се превръщат в блондинки.

Angel Yordanov

Ако в огледалото видите вампири като Георги Първанов, Бойко Борисов, Сергей Станишев, Росен Плевналиев, Цецка Цачева... не си мислете, че днес е Хелоуин. Просто сте застанали пред телевизора, вместо пред огледалото. По - добре народ от блондинки, отколкото народ от Калинки !

• Luben Dilov-junior

Странно, оказва се, че на 29 февруари няма нито един църковен празник, нито един имен ден!!! Но на тази дата, през 1288 година в Шотландия се приема закон, според който на всеки 29 февруари жената може да предложи брак на мъжа. Тази традиция е древна. Свързана е с поверието, че всяка четвърта година на Westport beach излизало морско чудовище, което пропълзявало до кабинките за преобличане, надявало бански, слагало си червило и сядало сред плажуващите, сякаш нищо не се е случило. Разбира се, би могло да има и друго обяснение. Скоро стана ясно, че всички динозаври са еднакви, просто палеонтолозите сглобявали намерените кости по различни начини, според собствения си темперамент.

Angel Yordanov

Според проучване на STRATFOR динозаврите в България са проникнали на всякъде - от президентството до бит - пазара.Чудовището от Westport beach било наречено Искра Фидосова - Нешкова - Желева - Борисова, защото имало много празни глави. А 29 февруари бил определeн за ден на Вси Бойковци за да може на тази дата Бойко да предложи брак на Цецо или обратното ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар