понеделник, 11 юни 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ VIII



/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /

• Luben Dilov-junior

В една паралелна, по-добра вселена, на днешната дата Ботев завладява не „Радекци”, а „Титаник” и акостира край Козлодуй, където е посрещнат тържествено от областния управител на Плевен, някой си Леонардо от Капри. Още могат да се видят два от комините на кораба – използват ги за ядрената централа. За това свидетелства най-добрият журналист от онова време - дете на съветско-монголската дружба, с баща евреин, той носи рядко срещаното име Чингиз Хаим.

Angel Yordanov

А в нашата си , мутрифицирана вселена, децата питат майките си : Мамо , мамо, защо кокошката, която снася златни яйца се казва Росен Плевналиев? А пък майките не знаят как да обяснят, че вероятно златните яйца в Плевен ги снася Цецка Цачева, а в Монтана – Искра Фидосова. Аз пък се питам, защо децата на българо – съветската дружба, кодирано , наричат себе си евреи. А бе, - Да живее комунизма, долу БКП !

Luben Dilov-junior

Добрият вкус изисква, ако сте решили да застреляте мим, да ползвате заглушител, така както верността в любовта предполага да не изневерявате нито на жена си, нито на любовниците си.

Angel Yordanov
Защо ще застрелвате Метин Енимехмедов ? По - добре застреляйте палячото Симеон Дянков. Но, на всяка цена, запазете плакатчето "Тигрите-без дефицит" с което той ходи на мачове. Уникално е ! А, ако смятате да изневерите на жена си с Лиляна Павлова - идете на психиатър !

• Luben Dilov-junior

Първи юни! Ден на детето... Съвсем по детски, от днес започвам отново да се крия, като пуша на обществени места! След секс също вече няма да може да се пуши… Ако е групов. Води се обществено място!

Angel Yordanov

Разговор между малкият Бойко Борисов и малката Цецка Цачева в детската градина.
Бойко – Ти пушиш ли след секс ?
Цецка – Не знам, погледни ме отдолу !

Luben Dilov-junior

Два въпроса ме мъчат понеделнишки - самоуби ли се, или беше убит султан Абдул Азис на днешната дата през 1876-а година и защо, когато предлагат 13 заплата, не се намира никой суеверен? И още два въпроса от етикецията: длъжен ли джентълменът да отстъпва място на дамата, ако той лежи в леглото с друг джентълмен? И трябва ли джентълменът да сваля шапка, при среща с дама, ако шапката е на главата на друга дама?

Angel Yordanov

На мен никой не ми предлага 13 заплата и затова, ако лежа в едно легло с Лиляна Павлова, Цецка Цачева и Искра Фидосова няма да си свалям …шапката, ами ще се правя на „дръж ми шапката“. А на днешната дата , щеше да е много по – добре, ако се самоубие султан Бойко Борисов, ама не ми върви и това си е …

Luben Dilov-junior

Две неща обясняват защо при валсовете на Щраус не се правят големи крачки – Щраусът е известен с най-големите си яйца и – патентованите на днешната дата през 1850 година – сини дънки на Леви Щраус били много тесни. От българските новини – оказа се, че изкопаният от архeолози в Созопол вампир не е вампир, а средновековен данъчен. Фабриката за фоейрверки в село Лозенец набира персонал. Отново.

Angel Yordanov

Ако дължината на крачката заависи от големината на яйцата, Росен Плевналиев въобще не бива да ходи, защото неговите яйца са златни и тежат 200 килограма. Вампирът от Созопол се оказа Цецка Цачева, която заспала на плажа и вълните я зарили с пясък. А кога ще гръмне фабриката за фойерверки на "Дондуков" 2 ?

• Luben Dilov-junior

В понеделник най-ценното е са успеете да различите важното от спешното. Медиите няма да ви помогнат за това. Пример: композиторът Стефан Димитров станал учредител на партията на Кунева – това е важното, а спешното е до всяко едно добро същество, да застане поне още едно…

Angel Yordanov

Много повече щях да се зарадвам, ако Азис беше станал учредител на ГЕРБ. Тогава нещата щяха да си дойдат на мястото. Две добри същества - Азис и Бойко Борисов един до друг в интимна прегръдка... Нещо се размечтах !

Няма коментари:

Публикуване на коментар