неделя, 2 декември 2012 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...93



Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.



СЕНЗАЦИЯ! МАРТО ЛУДИЯ СТРЕЛЯЛ ПО МАНОЛ ВЕЛЕВ!? Весела Лечева поръчала убийството на младият килър!?

01.12.2007

Мартин Иванов - Лудия е прострелян смъртоносно с 4 куршума. Стрелецът преди години по известният бизвесмен Манол Велев е познатият на всички в криминалният свят.- Мартин Иванов – Лудия, изтече информация от подновеното разследване на коварното деяние. Имало сериозни подозрения и за поръчителят на деянието но никой не посмява да каже име. Бизнесменът и съпруг на министърката на спорта Весела Лечева бе прострелян във входа на офиса си на ул. “Мизия” 3 в центъра на София преди години. Известният и като спонсор на президента имал траен конфликт с известно лице от криминалните среди на столицата, покрай апетитите му за стоковият пазар “Илиенци”. Флагманът на свободното слово пръв пусна тиражираната версия че вероятно това е изчезналият Таки.

Марто Лудия е добре познат на службите и с добите си контакти с известният наркобос. За съжаление и той също бе прострелян смъртоносно с четири куршума година пред дома си, казват познавачите. До сега няма реално обяснение за убийството му допълниха още те. Лудия на няколко пъти споделял намеренията си да стане поръчков килър и явно това бира първата му стъпка в бизнеса. Видимо обаче неуспешна. След изтичането на информацията веднага се заговори и за още по скандалният факт че убийството му било поръчано от съпругата на Велев . Весела, това било доста вероятно и може би точно тази версия е възбудила новото разследване.



Няма коментари:

Публикуване на коментар