сряда, 26 декември 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ ХV



/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /




• Luben Dilov-junior


Ако се вярва на маите, днес в полунощ започва най-късия месец за 2012-а година. Ако се вярва на жълтите вестници, брат Галев бил заловен. Но може и да е някоя от сестрите Уилямс. Краят на света ще бъде тържествено открит от Б.Б., който ще пререже лентата и ще припомни, че предсказанието на маите е било открито по времето на Тройната коалиция. Подозренията, че с края на света няма да настъпи края на глупостта, остават.

Angel Yordanov


Ако БиБи ще открива края на света, не бива да му поднасяте хляб и сол, защото горкият много се страхува да не бъде отровен. Направите ли тази глупост, той ще ви натика хляба в устата с ръката , с която си бърше гъзъ. А глупостта е перманентна, защото всички се опитват да заловят Брат Галев, а вместо това залавят Брад Пит докато снима в Бояна. Искра Фидосова също иска да бъде заловена от здрави командоси, които да я респектират по подходящ начин, но за сега никой не се интересува от такава оферта.



• Luben Dilov-junior


Според някои валсът е австрийски рап, но аз мисля, че за да стане боксът наистина интересен спорт, трябва да се въведат две нови правила: позвъни на приятел и помощ от залата!


Angel Yordanov


Според някои ламбадата е кючек от Банкя, но аз мисля, че за да стане каратето наистина интересен спорт, трябва да се въведат две нови правила : арестувай Алексей Петров и пребий Бойко Борисов. С последния внимавайте, защото има черен колан по карате.



• Luben Dilov-junior


Запознах се в Бургас с истински артистично семейство-туристически ани-матори! През зимата са Дядо Мраз и Снежанка, а през лятото – Фотограф и Маймунка!


Angel Yordanov


Запознах се в Парламента с истински циркаджийско семейство – политически аниматори ! Тази зима са премиер и председател на Парламента, а през лятото ще бъдат подсъдим и подсъдима.


• Luben Dilov-junior


Днес се навършват три години от излизането на първият албум на Джъстин Бийбър… Казвам го просто така, да видите, че идеята за края на света може и да не е чак толкова лоша. И друго хубаво, освен че е последният понеделник завинаги: ако се влюбите днес, може да обичате до края на света!


Angel Yordanov

Днес се навършват две години от пресконференцията , на която Яни Янев, показа пред журналисти, как ГЕРБ мамят по време на избори.Казвам го просто така, да видите, че проституцията не е хубаво нещо. А една мисъл на Оскар Уайлд, преоткрита по независим път от Бойко Борисов, вече носи името – законът Борисов – Уайлд. Тя звучи така : „Да се влюбиш в себе си е началото на една доживотна любов.“


• Luben Dilov-junior

Не мога да не кажа: Очарован съм от избора на българите за победител в Биг Брадър! Наистина! Но мисля, че би било още по-чудесно, ако се окажеше, че съквартирантите са държани вътре в къщата като донори на органи и след излизането им повече никой нищо не чува за тях… Хем супер трилър щеше се получи, хем ще избегнем положението, описано в една реклама: „Сватбени рокли! За редовни клиентки – големи отстъпки!”

Angel Yordanov

ББ = ББ /Бойко Борисов = Биг Брадър/ ! Очарован съм от избора на българите за премиер Биг Брадър на републиката ! Наистина! Но мисля, че би било още по-чудесно, ако се окажеше, че ББ = ББ е държан в Министерски съвет като донор на сперма за цялата нация. Това ще осигури цяла една чиста нация от породата Банкя – подобрена.



• Luben Dilov-junior

Както казва Кубрат Пулев, всичко което не ни убива след това не живее дълго. За добро, или за зло светът не свърши и хората пак не разбраха това за добро ли е, или за зло, но – вън от всякакво съмнение - това е първата година след края на света, в която „Гангнам стайл” е по-популярен от дядо Коледа. Весело посрещане на Рождество! Тримата влъхви са вече в Китай, за да натоварят даровете.

Angel Yordanov

Не си въобразявайте , че тримата влъхви са Цецка Цачева, Искра Фидосова и Лиляна Павлова. Според Писанието влъхвите са били мъдреци пристигащи от изток, а тези трите са пуйки , идващи от село. За добро, или за зло светът не свърши, по решение на Бойко Борисов.Той дал „заден“ за края на света, защото премислил, че ще трябва да създава всичко от начало, а това означава цяла седмица яко бачкане. И все пак, ако видите тази вечер да свети звездата над бившия партиен дом, бъдете сигурни, че това е знак. Бойко ще се роди отново ! Така ви се пада …Да ви е честито рожденство Бойково !







Няма коментари:

Публикуване на коментар