петък, 18 януари 2013 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ ХVI


/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /





• Luben Dilov-junior


В края на годината си мисля, че трябва да се изработи паметник на българския народ, който да изобразява „Не пикаещото момченце”: Не пикае, защото стиска!


Angel Yordanov

В края на годината си мисля, че трябва да се изработи паметник на българския премиер, който да изобразява „Серящия Бойко Борисов”. Сере и се опикава, защото нищо друго не може .



• Luben Dilov-junior

Да живее зелева чорба – напитката на утрешния ден!
Защо посрещаме новата година с толкова много пиене? Вероятно е някаква форма на анестезия за първия работен ден на годината... И друго - казвах ви аз, че пушенето пред заведенията ще доведе до жертви. Ето трима кукери в Петричко вече пострадаха! Ако си бяха пушели вътре в костюмите, това нямаше да се случи!


Angel Yordanov


Защо посрещаме новата година с толкова много пиене? Ами, какво друго му остава на човек, когато няма пари за ядене ? Дано да има какво да акаме през новата година, казваше навремето Мая Староградска.А пушенето пред заведенията не е причина за жертви. Проблемът е, че у нас пожарникарите вместо да си гледат работата се правят на премиери.



• Luben Dilov-junior


Като цяло политиката ни е комикс, защо се учудвате тогава, че в нового-дишната реч на президента имало картинки? По-важният въпрос е: след-ваше ли преди речта на президента да има надпис: „препоръчителен родителски контрол”? Това наистина е дилема. Ако „да”, например „16+”, това би означавало, че в речта има нещо неприлично. Ако „не” - , това не е ли пък намек, че речта е, в известна степен, инфантилна. Ето какво сложно нещо е политиката в България, а вие си мислите, че е лесно!!!


Angel Yordanov


Като цяло животът ни е безкраен сериал на ужасите, защо се учудвате тогава, че в новогодишната реч на президента имало вампир? По-важният въпрос е: следваше ли преди речта на президента да има надпис: „Това е вредно за вашето здраве”? Това наистина е дилема. Ако „да”, това би поставило въпроса „Защо този съсел е виртуален президент?“. Ако „не” - , това не е ли пък намек, че в България няма кой да се грижи за здравето на хората? Ето какво сложно нещо е герберистиката в България, а вие си мислите, че Бойко е пич!!!



• Luben Dilov-junior


Петък. Интересно как някои жени успяват да бъдат дъска и брадва едновременно… А Пинокио се разхождаше из „Икеа” и с тъга си спомняше времето, когато Джепето го лъжеше, че кълвачът го е донесъл…


Angel Yordanov

Петък. Интересно как всички управленци успяват да бъдат пънове и Пинокьовци едновременно… А Мунчо се разхождаше из България и с тъга си спомняше времето, когато Тато го лъжеше, че всичко е в името на човека и за благото на човека…



• Luben Dilov-junior


Един приятел мечтае да избухне мода сред богаташите да кръщават новите си коли, разбивайки в тях бутилка шампанско. Той е автобояджия…Друг приятел мечтае правителството да отмени европейската помощ за Пайнера. Той е естраден певец. Човек бил толкова голям, колкото са големи мечтите му.


Angel Yordanov

Един приятел мечтае да избухне мода сред политиците, решаването на спорните въпроси да става стреляйки един срещу друг. Той е погребален агент…Друг приятел мечтае правителството да подаде оставка. Той е нормален човек. Човек бил толкова голям, колкото са големи мечтите му.



• Luben Dilov-junior


На Антонов ден, известен още като Лелин ден (свързано е с пожеланието за отправяне на неприятен за теб човек на дълго пътуване), редно е да кажем няколко думи за поличбите: Не е на добро, ако предзнаменованиятазапочват да се сбъдват. Ще станете суеверен.И още поверия за младите дами: ако по време на любовната игра сте откъснали топките на пратньора си, то вероятно бъркате петинг с петанг. На Лелин ден счупената чаша е на щастие, а счупеното щастие е на чаша…


Angel Yordanov

На Антонов ден, известен още като Лелин ден (свързано е с пожеланието за отправяне на неприятен за теб човек на дълго пътуване), редно е да кажем няколко думи за поличбите: Не е на добро, ако предзнаменованията започват да се сбъдват и проектозаконите на ГЕРБ се превърнат в закони. Ще станете суеверен.

И още поверия за младите дами: ако по време на любовната игра сте откъснали топките на пратньора си, то вероятно бъркате човека до вас с Бойко Борисов. На Лелин ден счупената глава на Цв. Цв. носи щастие, но ако не можете да му я счупите , поне му кажете „ …ти лелина ! „.



Няма коментари:

Публикуване на коментар