понеделник, 15 октомври 2012 г.

АНТИ ДИЛОВ – ЧАСТ ХIII



/ или как се опитвам да се надприказвам с Любен Дилов – младши във Фейсбук /




• Luben Dilov-junior



Психар насочил пистолет срещу Цв.Цв. … Както би казал Вазов, „лудите, лудите, те да са живи!”, но докога лудите ще ни вършат работата? Днешното управление е все едно Черната Златка да отвори туристическа агенция.

Angel Yordanov



Цв.Цв. насочил пистолет срещу нормален гражзанин. Така е ,когато криминално проявени психопати управляват държава. Цецка Цачева да отвори туристическа агенция и да превозва с правителствения самолет тигрите от Бистрица до Виетнам, където да се снимат с униформи на виетнамски партизани. А за човечеца с газовия пистолет пред МВР Вазов го е казал : Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира.



• Luben Dilov-junior



Драма в Светия синод: При посещение при болния патриарх Кирил, Пловдивският Дядо Николай, изтръсквайки чадъра си от дъжда, без да иска осветил „Линкълна” на Варненския владика дядо Кирил… А иначе днес е Йом Кипур, Белият пост- Ако смятате, че някой евреин е прегрешил спрямо вас, намерете го да ви се извини.



Angel Yordanov



Драма в Светия синод: При посещение при агента на ДС и бивш директор на Дирекция „Вероизповедания“ проф. Иван Желев, пловдивският Дядо Николай, изтръсквайки българския си чадър от дъжда , без да иска възпроизвел изстрел …А иначе на Йом Кипур всички трябва да вземем по една бухалка и да помолим равин Бойко Борисов да ни се извини.



• Luben Dilov-junior

На Световния ден на психичното здраве, редно е да си припомним, че от времето на Библията насам най-важният въпрос е: кой съм аз и какво мисли Господ за тази работа. Нужно е интелектуално усилие, за да се задържиш на ръба на лудостта. Някои не успяват и стават телевизионни водещи... Темата на „Удавете водещия” в неделя е в тази връзка: Трябва ли на жените да се осигуряват квоти за управленски постове, при очевидно грешното първо управленско решение – онова с ябълката?



Angel Yordanov



Изненада ! Всеки пети българин с психичен проблем ! Това обяснява наличието на партии, като ГЕРБ, БСП, Атака… А когато и управляващите са простаци с психични проблеми, купонът е пълен. Известно е, че когато ти говориш с Господ – това е вяра, а когато Господ говори с теб – това е диагноза. В тази мисъл спокойно можете да замените „Господ“ с „Бойко Борисов“. В психиатрия, като България това е разрешено. А що се касае до управленския лост, ние мъжете така сме устроени, че винаги го подаваме на жените и те си правят с него каквото си поискат.



• Luben Dilov-junior



Списъкът на родените днес в Гугъл започва с Вергилий и завършва с цял куп футболисти. Нещо е станало с паметта на света - колкото по-назад във времето отивам, толкова по-малко спортисти откривам. За да стигна до думите на Сократ: Много ненужни хора има в Атина, но най-ненужните са гимнастиците… Но това не е важно. Важното е, че Световната организация за спасение на дивата природа и животинския свят дава годишната си награда на българската колбасарска промишленост!



Angel Yordanov

Всеки списък , включително и този на Гугъл, би трябвало да започва с Бойко Борисов. Ако Сократ беше жив днес би казал : Много ненужни хора има в България, но най излишни са каратистите, борците, боксьорите и пожарникарите. Българската колбасарска промишленост, пък награждава Искра Фидосова по понятни причини. У нас е по – добре хартията да се използва за правене на колбаси, отколкото за печатане на вестници.



• Luben Dilov-junior



Заради виковете на Шарапова на корта, предаванията от турнира на тенис-шампионките в София на 30 октомври ще се излъчват на запис и след 22 часа… Истинската пратия тенис не може да започне на свещи, както е невъзможно играещите да свършат едновременно.



Angel Yordanov

Заради виковете на Цецка Цачева „Отнемам ви думата“, както и заради пъшкането на Искра Фидосова в пленарна зала, заседанията на Народното събрания ще бъдат излъчвани след 24 часа по „ Porno Canal Bulgaria“…Истинско заседание на Парламента може да се гледа на свещи, като за препоръчване е да го гледате голи, защото и без това след новите данъци на Дянков, няма да имате пари за ток и дрехи.



Няма коментари:

Публикуване на коментар