неделя, 13 август 2017 г.

ВИЙ ЖЕРТВА ПАДНАХТЕ ...124


Тази поредица се посвещава на функционерите на неокомунистическата престъпна мрежа, загинали при реализирането на налудничавата и престъпна политика, провеждана в годините на прехода от партии и структури , произлезли от бившата БКП.


Жестоко убийство на културист разтърси Варна


Свидетелства за скупчване на полиция в района на Евксиноград и слухове за евентуално убийство вдигна на крак медиите в последния ден на изминалата седмица. За съжаление, първоначалната неофициална информация по случая бързо беше потвърдена.

Културистът Николай Димов е бил открит вързан със свински опашки и заклан, съобщи първо „Блиц“. Електронното издание уточни също, че става  въпрос за мъжа на  известната с участието си „Мисис България 2014“ Анита Мейзер.
„Това, което мога да кажа, е, че след полунощ е получен сигнал за тежко криминално престъпление. Сигналът е отработен и е уведомен незабавно прокурор от Окръжна прокуратура, който е отишъл на мястото на инцидента и са започнати незабавни действия по разследването. По-късно се очаква Окръжна прокуратура Варна да излезе с официално становище“, заяви в неделя говорител на варненската полиция пред „Петел“.

23 - Ubijstvo 2

Екип на „Народно дело Седмицата“ посети местопрестъплението край Варна. Сцената на жестоката трагедия се оказа луксозна 5-етажна кооперация, на 200 метра преди двореца „Евксиноград“. Именно там според източниците на информация е намерен мъртъв рано сутринта в неделя Николай Димов.
Известната му съпруга е открила бездиханното тяло в малкия часове в апартамента им. Според непотвърдена до момента информация, Николай е имал две тежки рани и смъртта е настъпила мигновено. Жилищната кооперация е собственост на Мейзер, която обитава третия етаж, а първият е даден под наем на козметично студио. Точно пред входа на кооперацията беше паркиран луксозният черен джип на Мейзер, като на мястото на регистрационния номер е изписано нейното име.

23 - Ubijstvo  3

Комшии разкриха, че полицаи са били тук от 5,30 сутринта, но около обед в неделя са си отишли. Хора от съседните две заведения отказаха коментар за трагедията, като уточниха, че знаят само за убит мъж, който е живял заедно с известната им съседка.

Три различни версии за събитията
Три различни версии за смъртта на мъжа си Николай Димов е казала Анита Мейзер пред негови роднини, съобщи по-късно „Блиц“. Електронното издание подчерта, че запазва правото си да не оповестява имената на източниците си. В телефонен разговор Мейзер обяснила объркано, че мъжът й бил застрелян, впоследствие казала, че бил душен с кабели, а след това – че бил обесен.

Вечерта, преди нощта на убийството, Николай Димов е бил на гости в свои роднини заедно с жена си. Няколко часа по-късно варненката се обадила в полицията и казала, че съпругът й лежи убит целият в кръв на дивана в хола на луксозния й мезонет.
През целия ден Анита Мейзер упорито на вдигаше телефона си. Блиц обаче препредаде разказа й пред роднини на Николай за това, какво се е случило през фаталната нощ.
Анита и Николай са били на гости на родина на културиста. Останали там докъм 23,30 часа, след което си заминали. Николай искал да тръгват, защото бил уморен, а също така го наболявала татуировка, която си бил направил предния ден. Няколко часа след това близките на Николай били шокирани от трагичната новина – рано сутринта полицаи ги потърсили в дома им й казали, че Димов е жертва на тежко престъпление. Според източници на „Блиц“ Анита Мейзер не потърсила никого от родините му, наложило се те да й звънят.
Тя разказала пред тях, че като стигнали до дома й на „Почивка“, Николай видял двама свои познати, които били седнали в заведение, намиращо се непосредствено до входа на луксозната кооперация. Той бил спрял да говори с двамата познати, тя не ги била видяла, защото й било лошо.


Тройна експертиза обръща версията на Анита Мейзер
12.04.2017

Културистът Николай Димов е издъхнал не заради "свинските опашки", а заради запушване на дихателните отвори.

Едновременно с това е било притискано и тялото му. Това е заключението на тройна експертна оценка, изготвена в София на базата на документи и доказателства по делото.

Документът е подписан от трима експерти от Съдебна медицина. Той бе приет и приложен към делото от апелативните съдии във Варна миналия петък. Тогава се гледа делото срещу Анита Мейзер, обвинена в непредумишленото убийство на съпруга си Николай Димов. Тя признава, че докато правели експеримент, стегнала свински опашки около врата му и той издъхнал върху масажната маса в дома им.

Няма коментари:

Публикуване на коментар