понеделник, 23 август 2021 г.

ПРЕДИЗБОРНО – СЛЕДИЗБОРНО

Ще регистрирам нова партия – „ Другари , болни си бяхте и болни си останахте ! Тука има – тука нема ! Аз идвам , вие си отивате ! „ .

Новата партия ще отстоява с всички сили евро – атлантическите ценности , принципите на демокрацията , националните традиции , усвояването на пари от еврофондовете , разкриването на офшорни сметки , строителството на къщи за тъщи .

Основен акцент в дейността на партия „ Другари , болни си бяхте и болни си останахте ! Тука има – тука нема ! Аз идвам , вие си отивате ! „ ще бъде борбата с организираната и неорганизираната престъпност , заличаването на Паралелната държава от лицето на България , закриването на Специализираната прокуратура , както и на всички видове прокуратури . Ние ще работим с всички сили за превръщането на МВР в охранителна фирма МВР Сенюрити и преместването й на остров Аруба . Ще проведем консултации с другите политически сили , за преобразуването на Съдебната палата в пицария .

Ще реализираме мащабна програма в социалната сфера – въвеждане на Безусловен Базов Доход / ББД / , неконтролируеми средства по Евро фондовете за малкия , средния и не толкова малък бизнес . Изплащане на Коледни надбавки за пенсионерите ежемесечно , особено през летните месеци , за да се осигури вазможност на старите хора да ходят на Златни пясъци .

Огромни усилия ще положим за преодоляване на демографската криза . Ще разрешим със закон публичния секс в паркове , плажове и горички . Ще преустановим производството и продажбата но контрацептиви . На нуждаещите се двойки ще осигурим любовници от Държавния резерв .

В международен план ще работим неуморно за превръщането на положението в международно . Ще предложим на Юнеско да признае мутрите и поп – фолка за български принос в световното културно наследство . На Американската филмова академия ще предоставим възможност да раздава наградите Оскар на Рожен за да могат номинираните и гостите на церемонията да въртят чевермета и да се черпят с блага ракия .

Всички желаещи да членуват в новата партия могат да ми дойдат на свиждане в психиятрията . Дните за свиждане са четвъртък и неделя от 14 до 18 часа .

От ръководството на партията , т.е . от мен .

Няма коментари:

Публикуване на коментар